Dermolipectomia Crural

L’objectiu de la Dermolipectomia Crural consisteix en eliminar l’excés de pell i greix dels músculs, en aquells pacients amb gran flaccidesa a la zona.

Mitjançant una Dermolipectomia crural obtenim unes cames més primes i firmes.

Dermolipectomía Crural
Informació

Procediment

La primera visita de Dermolipectomia crural és el primer contacte amb el teu cirurgià. És un acte molt important que et permetrà conèixer-lo i poder dipositar  la teva confiança en ell.

En funció dels resultats de l’exploració clínica,  el cirurgià t’aconsellarà i explicarà en què consisteix la intervenció i què pots esperar d’ella.

Preguntes Freqüents

Quan està indicada la Dermolipectomia crural?

Està indicada tant en homes com en dones i per diferents motius:

  • Cames amb gran excés de pell i greix.
  • Cames molt flaccides desprès de grans aprimaments (Baló Intragàstric, Banda Gàstrica, Cirurgia Bariàtrica).

Els resultats són bons en pacients que desitgen tenir unes cames millors i que no han millorat desprès de dietes i exercicis.

Quines són les tècniques utilitzades en Dermolipectomia crural?

La Dermolipectomia crural és un procediment quirúrgic major.

En la majoria dels casos, la línia d’incisió es troba situada en la part més alta de la cama, abastant des del plec de l’engonal per davant  fins el solc de la cuixa per darrere.

La tècnica quirúrgica de Dermolipectomia crural consisteix en separar la pell i el teixit gras en profunditat, eliminant la pell sobrant.

En determinats casos, on el pacient presenta gran flaccidesa en la cama, la incisió es pot completar  en forma de “Y” grega, estant situada a la part interna de la cuixa.

La tècnica quirúrgica consisteix en separar la pell i el teixit gras en profunditat eliminant el sobrant.

Desprès es sutura i es realitza un embenatge compressiu. En algunes ocasions es necessita un drenatge aspiratiu durant les primeres 24 hores.

Quan dura la intervenció de Dermolipectomia crural?

Una dermolipectomia crural completa  dura habitualment entre 2 i 3 hores.

Desprès de la cirurgia romandràs 1 o 2 dies a la clínica. Caminaràs l’abans possible.

Sentiré quelcom durant la Dermolipectomia crural?

La valoració pre anestèsica és fonamental. Serveix per a preparar-te adequadament per l’acte quirúrgic; amb el temps necessari per a poder normalitzar qualsevol paràmetre alterat i evitar qualsevol complicació no prevista. El nivell actual de l’anestèsia és de màxima seguretat.

Habitualment es realitza on una anestesia general o be mitjançant una sedació acompanyada d’una anestesia epidural. 

Què passa desprès de la intervenció de Dermolipectomia crural?

Els primers dies les cames estaran una mica inflamades i podràs notar alguna molèstia o lleuger dolor. Per evitar-ho, et receptarem antiinflamatoris, analgèsics i antibiòtics.

Desprès de la intervenció et col•locarem una faixa que portaràs durant quince dies i que t’ajudarà a reduir l’ inflamació i evitar complicacions (seromes).

Las cicatrius resultants aniran millorant amb el pas del temps. En ocasions, a partir dels sis mesos, es precís realitzar una revisió de les cicatrius amb anestesia local o epidural.

La sensibilitat de les cames pot alterar-se en ocasions de manera permanent (menor sensibilitat), encara que no és el més comú.

Com a possibles, encara que rares complicacions, cal mencionar la pèrdua de vitalitat (necrosis) de la pell i que pot requerir un tractament postoperatori més prolongat. Igualment, poden aparèixer seromes i/o hematomes que requereixin evacuació (drenar-los).

Quan veuré els resultats?

Els resultats de la Dermolipectomia són molt satisfactoris. S’elimina l’excedent de pell grassa de les cuixes.  En ocasions, al caminar es nota que les cames no xoquen entre sí.

A partir del 5º-6º mes, les cicatrius milloraran mes a mes. Fins els 9-12 mesos no es plantejaran. Desprès es toleraran molt bé i pràcticament no seran visibles. 

Existeixen riscos?

La Dermolipectomia crural és una opció mèdica segura sempre que sigui realitzada per un cirurgià plàstic qualificat.

Las complicacions d’aquesta cirurgia són: hematomes, seromes, necrosis...

Quins són els controls posteriors a la Dermolipectomia crural?

Un cop donada l’alta a la clínica, aniràs a la consulta a les 48-72 hores per a destapar-te l’embenatge i realitzar la cura. Portaràs la faixa durant els següents quinze dies; dia i nit.

A partir dels 6-9 mesos revisarem les cicatrius per si es tingues que actuar sobre elles.

Quan tot s’hagi normalitzat, al cab d’un any, et donarem l’alta quirúrgica. 

0
0
0
s2sdefault