Liposucció d’abdomen amb disseny muscular

Els objectius de la Liposucció d’abdomen amb disseny muscular o Abdominal Hi Def són, per un cantó eliminar els cúmuls de greix localitzat en abdomen i malucs i, per l’altre, definir els músculs rectes abdominals remarcant els límits d’aquests amb cànules de liposucció, aconseguint així l’anomenada “tableta de xocolata”, sense necessitat de realitzar llargues i tedioses sessions al gimnàs.

Liposucció d’abdomen amb disseny muscular
Informació

Procediment

La primera visita de Liposucció és el primer contacte amb el teu cirurgià. És un acte molt important que et permetrà conèixer-lo i poder dipositar la teva confiança en ell.  A l’exploració clínica estudiarà la zona a tractar, veurà l’estat d’acomodació de la pell i la quantitat de greix acumulat, per a poder preveure el resultat final.

En funció d’aquests paràmetres, t’aconsellarà i et parlarà de les expectatives de resultat. Podrà aconsellar-te una dieta prèvia que acompanyi la cirurgia.

Preguntes Freqüents

Quan està indicada la cirurgia de Liposucció d'abdomen amb disseny muscular?

• Acúmulació de grassa localitzada en abdomen i/o flancs.
• Pell retràctil, ferma i elàstica.
• Pes normal o sobrepès. Mai en casos d'obesitat.
• Poca o cap definició de l'els músculs rectes abdominals.

En què consisteix la Liposucció d'abdomen amb disseny muscular?

Igual que una Liposucció, es basa en la tècnica aspirativa: mitjançant una cànula de punta roma introduïda en el teixit gras s'aspira el greix localitzat. Per marcar la musculatura abdominal, abans de la cirurgia, el cirurgià plàstic et demanarà que contreguis els músculs per delimitar els teus solcs naturals. Després d'eliminar el teixit adipós que dificulta la visió dels músculs i amb la mateixa cànula, es perfilen les esquerdes que els separen.

Per a la introducció de la cànula es realitzen unes petites incisions d'amb prou feines uns mil•límetres, aprofitant en tant que sigui possible els plecs naturals de la pell que una vegada cicatritzades, amb prou feines són visibles.

Aquesta intervenció es realitza generalment amb anestèsia general i local a nivell de l'abdomen i, si també es tracten, de la zona dels flancs. En alguns casos és possible usar anestèsia local-regional i una lleugera sedació. Sempre serà l'anestesista qui decideixi el tipus d'anestèsia que s'utilitzarà, una vegada t'hagi valorat, i estarà al teu costat durant i després de la intervenció perquè tot vagi bé.

Què passa després de la Liposucció d'abdomen amb disseny muscular?

Realitzarem un embenatge compressiu a la zona operada per controlar l'edema, el sagnat i per ajudar al fet que la pell s'adapti al seu nou contorn.

Durant les primeres 24 hores, és possible que per les zones d'incisió segreguis un líquid vermellós. És normal i bo per al resultat, ja que disminueix l'extensió i intensitat dels hematomes, si n'hi ha.

Et recomanarem caminar al més aviat possible. Al començament, tindràs sensació de pesantor i coïssor a les àrees liposuccionades.

La sensibilitat cutània d'aquestes zones pot alterar-se, però als pocs mesos la recuperaràs totalment.

Et receptarem antiinflamatoris, analgèsics i antibiòtics els primers dies per minimitzar totes les molèsties.

Podràs realitzar una activitat normal al cap de les primeres 24-48 hores.

L'activitat física intensa (esport) haurà d'esperar a les 2-4 setmanes.

La faixa compressiva la portaràs durant el primer mes les 24 hores i, posteriorment només de dia o de nit durant un període comprès entre els 7 i els 15 dies. L'objectiu de la peça compressiva és limitar la inflamació i ajudar al fet que la pell es readapti.

Quan veuré els resultats?

El resultat es fa visible al cap de tres o quatre setmanes aproximadament. No obstant això, la inflamació i el retraïment de la pell seguiran millorant al llarg d'un període de 3 a 6 mesos i, de vegades, pot allargar-se fins i tot fins als 18 mesos.

El greix eliminat no tornarà a reproduir-se però, no obstant això, encara quedaran cèl•lules adiposes a la zona tractada capaces d'augmentar el seu volum i deformar la zona. Per això és important que comprenguis la importància de mantenir uns hàbits alimentosos i d'estil de vida saludables després de la intervenció.

Existeixen riscos en una Liposucción d'abdomen amb disseny muscular?

És una opció mèdica segura, sempre que sigui realitzada per un cirurgià plàstic qualificat. Les complicacions d'aquesta cirurgia són excepcionalment rares i escasses.

0
0
0
s2sdefault