Cirurgia Plàstica i Reparadora Facial

La Unitat de Cirurgia Plàstica i Reparadora de Clínica Opción Médica posa al teu abast les tècniques quirúrgiques mínimament invasives i més segures per a modificar i millorar aquells aspectes del teu rostre que no t’agraden. L’objectiu és ressaltar la teva bellesa natural i que puguis mostrar la teva millor versió. 

 • Rinoplàstia

  Rinoplastia Nariz

  El nas és una de les raons estètiques que causa més problemes d’autoestima. Mitjançant la Rinoplàstia corregim la forma i la mida del nas per a obtenir un millor equilibri i harmonia facial amb la resta de faccions..

  Llegeix més...
 • Otoplàstia

  Otoplastia Orejas

  La Otoplàstia és una cirurgia destinada a corregir problemes estètics de les orelles com poden ser les orelles prominents o en nansa (una malformació congènita molt comú) o les orelles  massa separades del cap.

  Llegeix Més...
 • Blefaroplàstia

  Blefaroplastia Párpados

  La Blefaroplàstia consisteix en eliminar l’excés de pell i greix a les parpelles superiors i/o inferiors. Els resultats? Una mirada més jove, sense aparença de cansament i mirada de tristor infinita.

  Llegeix Més...
 • Mentoplàstia

  Mentoplastia Mentón

  Quan la barbeta és massa prominent o, pel contrari, massa petita en relació a la resta de la cara, i volem millorar el seu aspecte, recorrem a la Mentoplàstia. En ocasions es combina amb d’altres cirurgies com la Rinoplàstia o el Lífting.

  Llegeix Més...
 • Lifting

  Lifting Facial

  És la tècnica de rejoveniment facial per excel·lència. El cirurgià retira l’excés de pell i greix, a més de tensar els músculs, per allisar la pell i donar-li lluminositat. Així guanyem temps al temps i retardem el procés d’envelliment. 

  Llegeix Més...
 • Malaroplàstia

  Malaroplastia Pómulos

  Procediment quirúrgic que té com a objectiu obtenir una millor harmonia facial modificant els pòmuls per a incrementar-los, en cas que el pacient tingui el malar poc desenvolupat, o disminuir-los si, pel contrari, estan massa desenvolupats.

  Llegeix Més...
0
0
0
s2sdefault