Tractaments de l’Obesitat

El Sobrepès és un dels problemes principals en una societat. Es tracta d’una malaltia progressiva d’origen multifactorial, amb un important component genètic, encara que principalment produït pel sedentarisme, mals hàbits alimentaris, ansietat i depressió.

Estàs en el teu Pes Ideal?

L’Índex de Massa Corporal (IMC) és una senzilla fórmula que relaciona pes i alçada: Kg/cm2. Els valors de l’IMC ens informen sobre l’estat nutricional, el grau d’obesitat, els riscos potencials sobre la salut i el tractament d’elecció a seguir.

IMC Pes Risc de Malaltia Metabòlica
19 - 24.9 Pes Normal -
25 - 29.9 Sobrepès Lleu
30 - 34.9 Obesitat Tipus 1 Activat
35 - 39.9 Obesitat Tipus 2 Alt
40 - 49.9 Obesitat Mòrbida Molt Alt
Tractaments de l’Obesitat

Equip Multidisciplinari

Obesitat Equip Multidisciplinari

Desprès de més de 35 anys tractant l’Obesitat creiem que el millor mètode per a  combatre-la és un model sa, equilibrat i, sobre tot, aplicable a l’alimentació diària del pacient.

Es tracta d’un procés multidisciplinari que proporciona informació i formació al pacient per a que substitueixi els mals hàbits alimentaris presents per d’altres més adequats. 

Las bases del tractament són:

 • Educació per la salut
 • Canvi d’hàbits
 • Espais de reflexió i de canvi
 • Plans dietètics, sans, equilibrats i naturals
 • Estratègies pel control de l’estrès i l’ansietat

Els Nostres Tractaments

 • Tractaments Endoscòpics sense cirurgia

  La Unitat d’Obesitat proporciona solucions als problemes d’obesitat a través de tècniques no invasives avançades i eficaces. Els Tractaments Endoscòpics permeten obtenir resultats notables reduint al mínim el dolor i el temps de recuperació.

  Si ja has intentat perdre pes amb dietes i exercici sense èxit i/o et costa mantenir el pes perdut  i sempre acabes tornant-lo a recuperar, aquest pot ser la teva solució. 

 • Cirurgia Bariàtrica

  La Cirurgia Bariàtrica té com a objectiu induir a la pèrdua de pes al reduir la mida i la capacitat gàstrica, limitant dràsticament la ingesta d’aliments. Existeixen, en l’actualitat, diversos procediments de Cirurgia Bariàtrica.

  Està aconsellada per a pacients que ja han realitzat tractament mèdic amb dieta, exercici i medicaments sense èxit, i casos d’obesitat severa u obesitat mòrbida.

0
0
0
s2sdefault