Bypass Gàstric

Bypass GàstricL’objectiu del Bypass Gàstric consisteix en reduir la capacitat de l’estómac i, alhora, provocar que els aliments no s’absorbeixin adequadament a l’intestí prim.

El Bypass Gàstric permet una bona qualitat de vida amb pèrdues de pes importants mantingudes a llarg termini (60-75% de l’excés de pes). La major pèrdua de pes es dóna fonamentalment durant els primers 4-6 mesos desprès de la intervenció.

És una de les cirurgies de l’obesitat més utilitzades i amb resultats més contrastats gràcies als seus 25 anys d’història. És una tècnica mixta que consisteix en la realització d’un petit reservori d’uns 20 a 30cc i una derivació intestinal.

Informació

Procediment

El Bypass Gàstric és una tècnica quirúrgica restrictiva i de malabsorció que consisteix en la disminució de l’estómac per mig d’una secció al llarg de la curvatura menor, al mateix temps que es realitza una derivació intestinal. D’aquesta manera, el sistema digestiu absorbeix menys nutrients i calories.

La intervenció de Bypass Gàstric es pot realitzar per via oberta o via laparoscòpica, que redueix significativament les complicacions d’una intervenció convencional i ofereix un millor resultat estètic.

Desprès del Bypass Gàstric, el pacientes sent satisfet ingerint una menor quantitat d’aliments i, per tant, disminueix l’aportació calòrica diaria.

Preguntes Freqüents

Quant tarda la recuperació de la intervenció de Bypass Gàstric?

La teva salut és la nostre prioritat, per això el postoperatori inclou internament, per a evitar qualsevol tipus de complicació, en una habitació individual.

Si la intervenció es realitza per via laparoscòpica la recuperació és més ràpida i el pacient sol reincorporar-se a la feina als7-10 dies.

Què inclou la intervenció de Bypass Gàstric?

A més dels drets de quiròfan, l’ingrés i un preoperatori exhaustiu, et realitzarem els controls quirúrgics post operatoris durant 1 any (fins l’alta mèdica) i 2 anys de seguiment per part del nostre equip multidisciplinari.

Quan està indicada la cirurgia de Bypass Gàstric?

Quan tens un IMC > 45 i < 54 i en casos de menjadors compulsius, incapaços de controlar els seus impulsos amb el menjar.

Quina alimentació haure de seguir desprès del Bypass Gàstric?

Durant les primeres setmanes desprès de la intervenció s’ha de seguir una dieta líquida i semilíquida. A partir de la cinquena setmana podràs menjar cinc cops al dia en petites quantitats.

Desprèsd’un Bypass Gàstric has d’aprendre a cuidar el tipus d’aliments a ingerir per a evitar les deposicions toves o diarreiques i complementar la teva ingesta ams suplements vitamínics i minerals.

Quants quilos es poden perdre amb el Bypass Gàstric?

  • Els pacients poden perdre entre un 60%-75% de l’excés de pes.
  • Gran part del pes es perd durant els primers 4-6 mesos.
  • La pèrdua de pes es manté durant tota la vida, a no ser que es realitzin abusos dietètics continuats.
0
0
0
s2sdefault