Tractaments de l’Obesitat sense Cirurgia

Gràcies a la investigació mèdica, actualment disposem d’armes terapèutiques molt eficaces per a lluitar contra el sobrepès i l’obesitat. La seva aplicació varia en funció del grau d’obesitat que pateixi el pacient, la presència o no de malalties associades, l’estat anímic en el que es trobi i la repercussió sobre els seus hàbits nutricionals.

 • Baló Intragàstric

  Baló Intragàstric

  Després de més de 25 anys d’ús, s’ha demostrat altament eficaç per a perdre pes i està especialment indicat per a pacients que presentin des d’un sobrepès fins a una obesitat tipus II. 

  Llegeix Més...
 • Baló Ajustable

  Baló Ajustable

  Junta el millor del disseny del baló intragàstric amb les innovacions tecnològiques més punteres que milloren i potencien els seus resultats. Pot romandre a l’estómac fins a 12 mesos.

  Llegeix més...
 • Mètode POSE

  Mètode POSE

  Permet reduir la forma i la capacitat de l’estómac per via oral; sense incisions. L’objectiu és restringir la capacitat gàstrica per que el pacient senti major sensació de sacietat ingerint menys quantitat d’aliments. 

  Llegeix Més...
 • Reparació Post-Bariàtrica

  Reparació Post-Bariàtrica

  Indicada per tractar a aquells pacients que desprès de sotmetre’s a un Bypass Gàstric, amb el pas dels anys, han tornat a recuperar part o la totalitat del pes perdut. La tècnica es realitza per via endoscòpica; sense cirurgia. 

  Llegeix Més...
0
0
0
s2sdefault