¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Cirurgia Plàstica i Tractaments de la Obesitat

Som la Clínica més recomanada gràcies als nostres més de 40 anys d’experiència i mils de pacients satisfets.


Tractaments de l’Obesitat

Baló Intragàstric

El Baló Intragàstric és un Tractament altament eficaç per perdre pes especialment indicat a pacients que presenten des de un problema de sobrepès fins a una Obesitat Tipus II.

Mètode POSE

Tractament que permet reduir la forma y la capacitat de l’estómac via oral, sense incisions. L’objectiu és restringir la capacitat gàstrica perquè el pacient es trobi saciat ingerint menys quantitat d’aliments.

Tub Gàstric

El Tub Gàstric o Sleeve està considerat el primer graó de la Cirurgia de l’Obesitat. Aquesta Tècnica es basa en la reducció laparoscòpica de l’estómac. La seva gran avantatge és que no presenta seqüeles malabsortives.

Bypass Gàstric

Procediment indicat per Obesitats Mòrbides amb un IMC a partir de 40. És una Tècnica Quirúrgica restrictiva y de malabsorció que consisteix en la disminució de l’estómac u una derivació intentinal.

Cirurgia Plàstica i Reparadora

Augment de Mames

Incrementa el volum del teu pit com sempre has somiat. A Clínica Opción Médica utilitzem pròtesis d’alta qualitat amb garantia de per vida. A més a més, comptem amb els aparells més innovadors i específics per prevenir les contractures capsulars.

Liposucció

Tractament per eliminar els cúmuls de greix localitzats a diferents zones del cos. Existeixen diferents Tècniques com la Liposucció Ultrasònica, Liposucció Assistida per Láser o Liposucció Aspirativa.

Rinoplàstia

El nas és una de les raons estètiques que causa més problemes d’autoestima. Mitjançant la Rinoplàstia corregim la forma i les dimensions del nas per aconseguir un equilibri i harmonia amb la resta de les faccions facials.

Abdominoplàstia

És la millor opció quirúrgica per eliminar la flaccidesa, l’excés de greix i corregir la distensió dels músculs a la zona abdominal. És ideal després d’embarassos o grans pèrdues de pes. Els resultats? Un abdomen més pla i ferm.

home01

OPCIÓN MÉDICA


En els nostres Centres trobaràs una qualitat assistencial excepcional amb un tracte personal i acollidor.

Som Metges amb un gran respecte cal a la nostre professió i cap al pacient. Totes les nostres clíniques són pròpies i el nostre Equip està format per els millors professionals de cada especialitat per poder oferir sempre els millors resultats.


Veure video

Cada pacient, una història feliz

Javier

Va iniciar el Tractament amb 152 Kg i ara, després d’una Cirurgia Bariàtrica, està absolutament desconegut.


Veure video

Silvia

Va quedar tan contenta amb els resultats de la seva Liposucció que va decidir explicar la seva història en primera persona.


Veure video
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?