¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Blefaroplàstia

La Blefaroplàstia o Cirurgia de les Parpelles és un Tractament que aconsegueix eliminar el greix i la pell sobrant de les parpelles superiors, inferiors o totes dues alhora.

A causa de diferents motius, les parpelles es despengen i apareixen les temudes bosses de greix. La Blefaroplàstia les elimina i aconsegueix rejovenir la mirada.

La nostra àmplia experiència en Blefaroplàstia, realitzada per un reconegut Equip de Cirurgians Plàstics, ens permet oferir als nostres pacients els millors resultats amb la màxima seguretat.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Proves preoperatòries
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Controls postoperatoris fins a l'alta

Detalls

Què és la Blefaroplàstia?


La pell de la parpella és la pell més prima que trobem al rostre i la primera que mostra els efectes del pas del temps. La Blefaroplàstia és el Tractament que aconsegueix rejovenir la mirada, eliminant l’excés de greix i pell de les bosses de les parpelles tant inferiors com superiors.

Amb la Blefaroplàstia s’aconsegueix una mirada més oberta, fresca i lluminosa, amplitud del camp visual, eliminar l’aspecte de cansament permanent i rejovenir la mirada.

És una intervenció senzilla que té una durada d’entre  40 i 120 minuts depenent de si és una Blefaroplàstia completa (parpelles inferiors i superiors) o una Blefaroplàstia parcial (parpelles inferiors o superiors).

Procediment


La primera visita és el primer contacte amb el teu Cirurgià Plàstic. És una cita molt important, ja que el podràs conèixer i dipositar així la teva confiança en ell. A l’exploració clínica de Blefaroplàstia el Cirurgià examinarà la zona ocular i valorarà l’excés de pell i l’existència de greix en les parpelles superiors i inferiors.

A més és el moment de poder descartar malalties que afavoreixen aquests canvis (alteracions de tiroides, hipertensió arterial, diabetis, absència de llagrimeig, etc.). Després d’aquest estudi, t’aconsellarà i explicarà quina és la Tècnica més adequada per al teu cas, així com les expectatives i resultats que has d’esperar.

Les Tècniques utilitzades en una Blefaroplàstia són:

  • A la parpella superior, les incisions se situen a les línies de plec naturals, de manera que són imperceptibles una vegada cicatritzades.
  • A la parpella inferior, les incisions es realitzen per sota del naixement de les pestanyes.
  • En pacients que només presenten bosses de greix, les incisions es realitzen a través de la conjuntiva de la parpella inferior, respectant totalment la pell, sense cicatrius visibles (Blefaroplàstia transconjuntival).

Preguntes freqüents

1 Quan està indicada la Blefaroplàstia?
• Flaccidesa de les parpelles superiors.
• Bosses de greix a la part interna de la parpella superior.
• Bosses a les parpelles inferiors.
• Excés de pell.
• Associada a altres Cirurgies com el Lifting.
1 Quant dura la intervenció de Blefaroplàstia?
La intervenció dura entre 40 i 120 minuts, segons sigui Blefaroplàstia completa (parpelles superiors i inferiors) o Blefaroplàstia parcial (superiors o inferiors).
1 Sentiré alguna cosa durant la Cirurgia de Blefaroplàstia?
La valoració pre-anestèsica és fonamental. Serveix per a preparar-te adequadament per a l'acte quirúrgic. El nivell actual de l'anestèsia és de màxima seguretat.

L'anestèsia usada habitualment en una Blefaroplàstia és local acompanyada d'una lleugera sedació.
1 Com és la recuperació d’una Blefaroplàstia?
Pots tenir una lleugera molèstia a la zona operada, que cedirà amb els analgèsics receptats pel Cirurgià Plàstic. Els primers dies hauràs de mantenir el cap enlaire per disminuir la inflamació i els hematomes.

Et posaràs amb assiduïtat un col·liri per a mantenir els ulls hidratats.

Els punts es retiren després de 2 a 6 dies de la intervenció. La inflamació i els hematomes trigaran 15-20 dies en desaparèixer.

Podràs reincorporar-te a la vida laboral en 3-5 dies i hauràs de portar ulleres de sol durant un parell de setmanes.
1 Existeixen riscos en la Blefaroplàstia?
La Blefaroplàstia completa o parcial és una opció mèdica segura. Els riscos en una Blefaroplàstia són molt escassos, el teu Cirurgià t'informarà. Com t'hem comentat, la visita pre-anestèsica i la del Cirurgià són vitals per a la teva seguretat.

La Blefaroplàstia és una Cirurgia poc complicada. No obstant, en casos excepcionals, poden existir algunes alteracions com: infecció, visió borrosa o doble durant els primers dies, ectropi, etc.
1 Quants controls posteriors requereix una Blefaroplàstia?
Fins passat un any de la Cirurgia, no et donarem l'alta definitiva. Durant aquest temps realitzarem cures i controls periòdics perquè l'evolució i els resultats siguin els previstos.

Abans i després

¡El Dr.Santos te explica todo sobre la Blefaroplastia!

Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?