¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Cirurgia Íntima

A vegades, petites alteracions congènites, adquirides pel pas del temps o, simplement degudes als parts, provoquen sensació de malestar i inseguretat en la dona que les pateix i la solució és fàcil.

La Cirurgia Plàstica i Reparadora aporta senzilles solucions i resultats excel·lents a aquells problemes més íntims de la dona. Les diferents Tècniques de Cirurgia Íntima embelleixen aquell aspecte que desitgis però a més aconsegueixen que guanyis seguretat i confiança en tu mateixa. Ara, pots normalitzar una situació adversa, de manera senzilla i fàcil.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Proves preoperatòries
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Controls postoperatoris fins a l'alta
  • GARANTIA COM

Detalls

Què és la Cirurgia Íntima?


La Cirurgia Íntima és aquella part de la Cirurgia Plàstica i Reparadora responsable de corregir o embellir la zona més íntima de la dona, a més aconsegueix aportar-li seguretat i confiança.

Existeixen diferents Tècniques de Cirurgia Íntima en funció dels objectius de cada pacient i la zona que desitgi millorar: Labioplastia (Augment dels Llavis Majors o Reducció dels Llavis Menors, tècniques agrupades amb el nom de Ninfoplastia) i Liposucció de la Muntanya de Venus.

Tipus de Cirurgies Íntimes


Labioplastia

Amb el pas dels anys, els llavis majors o menors poden perdre la seva aparença. La Labioplastia és un Tractament que consisteix a embellir els Llavis Majors o Menors de la part més íntima de la dona.

Existeixen dos tipus de Labioplastia: L’Augment de Llavis Majors i la Reducció de Llavis Menors. En ambdues es modifica l’aspecte dels llavis i es rejoveneixen, poden realitzar-se una de les dues o ambdues, segons les necessitats de cada pacient.

És una intervenció molt recomanada ja que a més d’afectar l’aspecte estètic de les zones íntimes, limita la qualitat de vida de les pacients a l’hora de realitzar accions tan quotidianes com posar-se un texà o realitzar una classe de ciclisme de sala.

És una intervenció ràpida, senzilla, ambulatòria i amb resultats molt naturals i positius.

Liposucció de la Muntanya de Venus

La capa de greix que es concentra a nivell subcutani en tota la zona del pubis pot arribar a ser excessiva generant un aspecte i una posició poc estètica. Això pot generar falta de confiança i problemes en la relació de parella.

La Liposucció de la Muntanya de Venus consisteix en extreure greix localitzat a través d’una Lipoescultura i reduir així el volum de greix del pubis.

També podem trobar-nos amb un problema d’excés de pell a la zona, en aquests casos la Tècnica d’elecció serà un Lifting de Pubis, un Tractament que elimina l’excés de pell produït per una gran pèrdua de pes o simplement originat pel pas dels anys.

És important esmentar que sigui quina sigui la Tècnica d’elecció, la sensibilitat no quedarà afectada.

Preguntes freqüents

1 Quan està indicada la Cirurgia Íntima?
La Cirurgia Íntima està indicada quan es pateixen alteracions a la zona més íntima de la dona com:

- Asimetries i desproporcions produïdes en el desenvolupament femení.

- Relaxació de les parets musculars després dels parts.

- Canvis hormonals.

- Edat

- Cerca de la millora de l'estètica genital.
1 Què és el Rejoveniment Vaginal?
Són una sèrie de Tècniques Quirúrgiques que tenen com a objectiu la remodelació de la zona de la vulva per aconseguir retornar-li l'aspecte jove que posseïen.

En la Cirurgia de Rejoveniment Vaginal es combinen diverses Tècniques.
1 Què és la Labioplastia?
La Labioplastia permet la remodelació dels llavis menors quan sobresurten dels majors. Aquesta Tècnica, ens permet reduir el volum dels llavis menors donant-los un aspecte totalment natural, amb mínimes cicatrius, a penes perceptibles.

La Labioplastia també ens permet augmentar el volum dels llavis majors en els casos que el requereixin.
1 Què és la Liposucció de la Muntanya de Venus?
Es tracta d'una localització especial de la Tècnica de Lipoescultura, mitjançant la qual podem reduir el volum de greix del pubis.
1 Què és el Lifting de Pubis?
A través d'aquesta Tècnica eliminem l'excés de pell causat per aprimaments o per l'edat i harmonitzem aquesta zona amb la resta del cos.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?