¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Dermolipectomia Abdominal

L’Abdominoplàstia és un Procediment que elimina l’excés de greix i pell abdominal, corregeix  la flaccidesa i aconsegueix aquest efecte ventre pla tan desitjat.

Els augments i disminucions de pes o embarassos són algunes de les causes que contribueixen a l’acumulació de greix a l’abdomen, l’Abdominoplàstia en aquests casos és la solució, és un Tractament amb uns resultats espectaculars.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Proves preoperatòries
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Faixa Abdominal
  • Controls postoperatoris fins a l'alta

Detalls

Què és l’Abdominoplàstia?


L’Abdominoplàstia o Dermolipectomia Abdominal és una Tècnica de Cirurgia Plàstica que elimina el greix abdominal i l’excés de pell, alhora que estira els músculs de la paret abdominal i corregeix la flaccidesa del múscul abdominal.

L’objectiu de l’Abdominoplàstia és aconseguir un abdomen més pla, més ferm i una cintura més estreta. De fet, aquest Procediment és ideal per reduir dràsticament l’aspecte arrodonit de l’abdomen i disminuir notablement el volum de la cintura.

És una intervenció que està indicada, tant en homes com en dones, ideal per casos d’augments i disminucions repetides de pes, abdomen prominent o caigut, pacients amb sobrepès preocupats pel seu abdomen o dones que han tingut diversos embarassos i tenen excés de pell o estries i han perdut el to muscular a l’abdomen.

Depenent del volum de greix abdominal pot realitzar-se una Abdominoplastia o Mini Abdominoplastia, en tots dos casos la línia d’incisió queda oculta sota la roba interior.

Amb l’Abdominoplàstia, s’aconsegueix un abdomen ferm i aplanat amb una cintura més estreta i afinada de forma totalment satisfactòria i definitiva.

Procediment


La primera visita és directament amb el Cirurgià Plàstic, és un acte molt important ja que el podràs conèixer i dipositar la teva confiança en ell. A l’exploració clínica, examinarà l’estat d’acomodació de la pell, la quantitat de greix acumulat, l’estat dels músculs de l’abdomen, l’existència d’hèrnies,… i en funció d’aquests paràmetres, t’aconsellarà la idoneïtat de l’Abdominoplastia i les seves expectatives de resultat.

La durada de la intervenció pot oscil·lar entre les 2 i 4 hores depenent del cas. El pacient had’estar en observació, normalment, una sola nit. Els primers dies l’abdomen està inflamat i pot notar-se alguna molèstia però amb la recepta d’antiinflamatoris, analgèsics i antibiòtics desapareixerà. Durant un mes s’haurà de portar una faixa abdominal per a reduir la inflamació. Com a norma general la reincorporació a la vida quotidiana és de 7 dies.

Preguntes freqüents

1 Quan està indicada l’Abdominoplàstia?
L’Abdominoplàstia és una intervenció que està indicada, tant en homes com en dones, en casos com els següents:

- Augments i disminucions de pes.

- Embarassos.

- Abdomen prominent o caigut.

- Pacients amb sobrepès, preocupats pel seu abdomen, que no milloren amb dieta i exercici.
1 Quines són les Tècniques utilitzades en una Dermolipectomia?
L’Abdominoplàstia o Dermolipectomia Abdominal és un Procediment quirúrgic major.

Depenent de la localització del greix abdominal (en tot l'abdomen o només a la part inferior del mateix) realitzarem una Abdominoplàstia completa o una Mini-Abdominoplàstia.

En el primer cas, la línia d'incisió, en forma de mitja lluna, comprèn tota la regió supra-púbica (per sobre del borrissol púbic), a més d'una incisió que envolta el melic per a poder re-posicionar-lo. En el segon cas, la incisió serà només supra-púbica. En tots dos casos, quedarà oculta per la roba interior.

En cas d'una Abdominoplàstia completa, pot realitzar-se una Liposucció de la zona dels flancs per a millorar el resultat final.

La Tècnica quirúrgica de l’Abdominoplàstia consisteix en separar la pell i el teixit gras subcutani de la paret abdominal, fins a la base de les costelles, eliminant l'excés de pell i greix. En els casos que existeixi debilitat muscular, s'haurà d'actuar sobre els músculs rectes de l'abdomen per a reforçar-los. El melic es resitua a la seva posició original.
Prèviament s'haurà realitzat, en cas de ser necessària, la Liposucció de flancs i abdomen superior.
1 Quant dura la intervenció d’Abdominoplàstia?
Una Dermolipectomaa completa sol durar entre 2 i 4 hores. En el cas de Mini-Dermolipectomia, la durada pot ser d’entre 1 i 2 hores.
1 Sentiré alguna cosa durant la Cirurgia?
La valoració pre-anestèsica és fonamental. Serveix per a preparar-te adequadament per a l'acte quirúrgic amb el temps necessari per a poder normalitzar qualsevol paràmetre alterat i evitar qualsevol complicació no prevista. El nivell actual d'anestèsia és de màxima seguretat.
Habitualment, es realitza una anestèsia general.
1 Com és el postoperatori d'una Abdominoplàstia?
Els primers dies l'abdomen estarà inflamat, pots notar alguna molèstia o lleuger dolor. Per evitar-ho, et receptarem antiinflamatoris, analgèsics i antibiòtics.

Després de la intervenció d’Abdominoplàstia, et col·locarem una faixa abdominal que portaràs tot el mes, aquesta t'ajudarà a reduir la inflamació de l'abdomen i a evitar complicacions (seromes).

Les cicatrius que envolten el melic i les de l'abdomen inferior aniran millorant amb el pas del temps.
La sensibilitat de l'abdomen pot alterar-se durant els primers mesos.
1 Quan es recomana la reincorporació del pacient a nivell laboral?
Pot variar en funció de cada pacient. Com a norma general en 7 dies podria reincorporar-se sense problemes i si desitja practicar exercici físic, podria realitzar-ho passat un mes desde la intervenció.
1 Quan veuré els resultats de la Dermolipectomia?
Els resultats de la Dermolipectomia, ja sigui completa o mini, són molt satisfactoris. El resultat és un abdomen ferm i pla i una cintura més estreta de forma definitiva, si et cuides normalment.

Les cicatrius, a partir del cinquè o sisè mes aniran millorant, fins als 9-12 mesos no s’aplanaran. Després es toleraran molt bé i quasi no seran visibles.
1 Existeixen riscos a l’Abdominoplàstia?
L’Abdominoplàstia és una opció mèdica segura, sempre que sigui realitzada per un Cirurgià Plàstic qualificat. Els riscos són molt escassos. Com t'hem comentat, la visita pre-anestèsica i la del Cirurgià són fonamentals per la teva seguretat.
1 Quants controls postoperatoris haig de realitzar?
Una vegada donada d'alta a la Clínica portaràs la faixa durant un mes, dia i nit. Al cap d'un any, quan tot estigui normalitzat, et donarem l'alta quirúrgica.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?