¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Dermolipectomia Crural

La Demolipectomia Crural és la intervenció que elimina de forma definitiva l’excés de pell i greix de les cuixes en aquells pacients que presenten una gran flaccidesa a la zona, obtenint unes cames més primes i fermes.

L’experiència dels Cirurgians Plàstics de Clínica Opción Médica en Dermolipectomies Crurals et permetrà aconseguir uns resultats excel·lents.

TOT INCLÒS

Detalls

Què és la Dermolipectomia Crural?


La Dermolipectomia Crural o de Cuixes és la intervenció quirúrgica dirigida a eliminar l’excés de greix i pell que apareix a les cuixes normalment després d’una gran pèrdua de pes o com a conseqüència del despenjament dels teixits després del pas dels anys o com a seqüela d’una cirurgia bariàtrica.

El resultat d’aquesta Tècnica de remodelació corporal és una cuixa més prima i una pell ferma i tersa.

Procediment


La primera visita és sempre amb el Cirurgià Plàstic, és una cita important ja que el pots conèixer i dipositar la teva confiança en ell. A l’exploració clínica, examinarà l’estat d’acomodació de la pell, la quantitat de greix acumulat, l’estat dels músculs,… i en funció d’aquests paràmetres, t’aconsellarà la millor Tècnica i t’informarà sobre les expectatives.

La durada de la intervenció pot oscil·lar entre les 2 i 4 hores, depèn del cas. El pacient ha d’estar a la Clínica, normalment, una sola nit en observació. Els primers dies les cames poden estar inflamades i pot notar-se alguna molèstia però amb la recepta d’antiinflamatoris, analgèsics i antibiòtics desapareixerà. Durant un mes s’haurà de portar una faixa per reduir la inflamació. Com a norma general la reincorporació a la vida quotidiana és de 10 dies, depèn del treball que realitzi el pacient.

Preguntes freqüents

1 Quan està indicada la Dermolipectomia Crural?
La Dermolipectomia Crural és una intervenció, recomanada tant en homes com en dones, indicada per els següents motius:

- Cames amb gran excés de pell i greix.

- Cames amb molta flaccidesa després de grans aprimaments.

- Els resultats són excel·lents en aquells pacients que desitgin lluir unes cames esveltes i que no han millorat la seva estètica després de dietes i exercicis.
1 Quines són les Tècniques utilitzades en una Dermolipectomia Crural?
La Dermolipectomia Crural és un procediment quirúrgic major.

A la majoria dels casos, la línia d’incisió es troba situada a la part més alta de la cama, agafant des del plec de l'engonal per davant fins al solc del gluti per darrere.
La Tècnica quirúrgica consisteix en separar la pell i el teixit gras en profunditat, eliminant el sobrant. En determinats casos, en els quals el pacient presenta gran flaccidesa a la cama, la incisió pot completar-se en forma de "I" grega, estant situada a la part interna de la cuixa.

Després es sutura. En algunes ocasions es necessita un drenatge aspiratiu durant les primeres 24 hores.
1 Quant dura la intervenció?
Una Dermolipectomia Crural completa sol tenir una durada d’entre 2 i 4 hores.
1 Sentiré alguna cosa durant la Dermolipectomia Crural?
La valoració pre-anestèsica és fonamental. Serveix per a preparar-te adequadament per a l'acte quirúrgic, amb el temps necessari per a poder normalitzar qualsevol paràmetre alterat i evitar qualsevol complicació no prevista. El nivell actual de l'anestèsia és de màxima seguretat. Habitualment es realitza amb una anestèsia general.
1 Com és el postoperatori de la Dermolipectomia Crural?
Els primers dies les cames estaran inflamades i podràs notar alguna molèstia o lleuger dolor. Per evitar-ho, et receptarem antiinflamatoris, analgèsics i antibiòtics.

Després de la intervenció et col·locarem una faixa que portaràs durant 1 mes i t'ajudarà a reduir la inflamació i a evitar complicacions (seromes).

Les cicatrius resultants aniran millorant amb el pas del temps. La sensibilitat de les cames pot alterar-se.
1 Quan veuré els resultats?
Els resultats d'una Dermolipectomia són molt satisfactoris. S'elimina l'excedent de pell i greix de les cuixes.

A partir del cinquè i sisè mes, les cicatrius aniran millorant però fins als 9-12 mesos no s’aplanaran. Després es toleraran molt bé i agairebé no seran visibles.
1 Existeixen riscos?
La Dermolipectomia Crural és una opció mèdica segura sempre que sigui realitzada per un Cirurgià Plàstic qualificat.
1 Quins controls posteriors a la intervenció s’han de seguir?
Una vegada donada d'alta portaràs la faixa durant 1 mes, dia i nit. En un any, si tot està correcte et donarem l'alta quirúrgica.
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?
Powered by