¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Elevació de Mames

L’Elevació de Mames o Mastopèxia és una intervenció que reafirma i millora la forma del pit aixecant-lo i retornant-li l’aspecte jove, sensual i natural.

Tenir un pit ferm és essencial per a la majoria de dones. Una mama ben situada, a més dels beneficis estètics, pot aportar confiança i seguretat en una mateixa.

El reconegut equip de Cirurgians Plàstics de Clínica Opción Médica compta amb una experiència de més de 17.000 intervencions, fet que ens situa com a Clínica de referència en intervencions de Mames.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Proves preoperatòries
  • Sostenidor o banda compressiva segons prescripció del Cirurgià Plàstic
  • Sostenidor o banda compressiva segons prescripció del Cirurgià Plàstic
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Controls postoperatoris fins a l'alta
  • GARANTIA COM

Detalls

Què és l'Elevació de Mames?


L’Elevació de Mames o Mastopèxia és una intervenció que consisteix en l’aixecament de les mames que han caigut per diferents motius com embarassos o lactàncies prolongades, processos d’aprimament o el propi pas del temps.

La Mastopèxia permet solucionar la caiguda i retornar al pit la seva estètica perduda, elevant-lo per a col·locar-lo allà on estava abans, alhora que, si és necessari, augmentant i reafirmant el seu volum mitjançant l’ús d’un implant mamari. A més, pot corregir les estries blanquinoses o greix que apareixen en alguns pits quan cauen.

És un Tractament que sol tenir una durada d’entre 2 i 4 hores amb resultats molt naturals i una ràpida recuperació.

Procediment


La primera visita de Mastopèxia és el primer contacte amb el teu Cirurgià Plàstic, un acte molt important que et permetrà que el coneguis i poder dipositar la teva confiança en ell.

Has de tenir absoluta confiança i explicar-li quins són els teus desitjos, referent a la forma i grandària que vols per als teus pits. El teu Cirurgià escoltarà atentament les teves explicacions, per a entendre’t i complaure les teves expectatives i et realitzarà un petit estudi per a veure la viabilitat i la Tècnica més adequada per a complir els teus objectius.

La Mastopèxia pot realitzar-se amb 3 Tècniques que es diferencien pel tipus d’incisió. Sempre serà el Cirurgià Plàstic el que decidirà el tipus d’incisió més adequada segons la pacient, tenint en compte factors com la forma del pit, la caiguda, el volum o la flaccidesa de la pell. Normalment quan més gran sigui la caiguda major serà la incisió.

Així mateix, el Cirurgià Plàstic també serà el responsable de valorar si a més d’un aixecament, la pacient necessita un implant per aconseguir un resultat satisfactori.

Preguntes freqüents

1 Quan està indicada la Mastopèxia?
- Mames caigudes, buides, despenjades.

- Pèrdua de massa glandular i descens mamari, post-embaràs, lactància o després d'un descens de pes important.
1 Quin és l'objectiu final de l'Elevació de Mames?
- Satisfacció: Satisfer les teves necessitats psíquiques i físiques.

- Naturalitat: Recuperar el volum i la posició de les mames. Igualar-les i recuperar la seva forma i estètica natural. A vegades podem augmentar la talla.

- Durada: Mantenir el resultat a llarg termini.
1 Puc triar la forma i el volum?
Sí, sempre que la teva idea estigui dins d'uns valors mèdicament acceptables. A vegades, cal trobar un punt mitjà entre el nostre somni i l'opinió i experiència del Cirurgià Plàstic.
1 Quines són les Tècniques utilitzades en una Mastopèxia?
En principi, la Cirurgia d'Elevació de Pit es focalitza en recol·locar la glàndula mamària, eliminar la pell sobrant, elevar la posició dels pits i, en determinats casos, col·locar una pròtesi mamària per a recuperar el volum perdut, o simplement per a incrementar la talla.

La Tècnica idònia per a l'Elevació de les Mames dependrà sempre del grau de descens del teu pit i de l'estat de la pell.

En situacions de caiguda moderada es poden solucionar fàcilment mitjançant la col·locació d'una pròtesis de gel cohesiu de silicona.
En graus de caiguda més avançats requereixen l'ús d'una Tècnica denominada de "Benelli", que possibilitarà la recol·locació de la mama, mitjançant només una lleu incisió al voltant de l’arèola. En aquest cas, la cicatriu resultant quedarà molt dissimulada pels diferents tons de coloració de la pell.

En casos més avançats, serà necessària la realització d'una incisió "vertical", és a dir, al voltant de l’arèola i en la línia mitjana de la mama, des de l’arèola fins el solc, arribant fins el solc depenen de si és necessari o no segons el grau de caiguda. En aquests casos, la col·locació d'una pròtesi pot significar una cicatriu més petita.
Finalment, en casos molt avançats la incisió haurà de ser "en forma de T invertida", és a dir, com l'anterior, però prolongada uns centímetres en el solc mamari.

En tots els casos, les cicatrius hauran d'avaluar-se a llarg termini, en un any. Al començament seran vermelles i amb relleu, amb el pas del temps s'aniran afinant, perdran consistència i es blanquejaran.El resultat final de la Mastopèxia serà bo.

Recuperaràs la forma, la col·locació i el volum perduts i guanyaràs autoestima.
1 Quant dura la intervenció de Mastopèxia?
La intervenció de Mastopèxia dura entre 120 i 240 minuts, segons la Tècnica utilitzada. Gairebé la meitat del temps quirúrgic es dedica a la realització de la sutura. Els punts es col·loquen per sota de la pell, amb fils molt prims; perquè la qualitat de les cicatrius resultants sigui molt bona. Pot ser una intervenció ambulatòria o que el pacient hagi de romandre 24h. en observació.
1 Sentiré alguna cosa durant la Cirurgia de Mastopèxia?
La valoració pre-anestèsica és fonamental. Serveix per a preparar-te adequadament per a l'acte quirúrgic. El nivell actual de l'anestèsia és de màxima seguretat.

L'Anestesista estarà al teu costat durant i després de la Cirurgia perquè tot vagi bé. Estaràs dormida somiant amb el resultat. No sentiràs dolor i et despertaràs sense sensació de nàusees ni dolor.
1 Com és la recuperació després d'una Elevació de Mames?
No sentiràs dolor. Si hem completat la intervenció d'Elevació amb la col·locació d'una pròtesi mamària, notaràs els tres o quatre primers dies la sensació de tenir alguna cosa que no és teva, són les pròtesis. No et preocupis, al cap d'una setmana ja no les sentiràs, formaran part de tu.

A més, tindràs una lleugera molèstia a nivell pectoral, que anirà disminuint i durarà aproximadament un mes. Per això hauràs d'evitar els esforços físics sobretot els primers 7-10 dies.
La sensibilitat de l’arèola i el mugró estarà alterada durant 6-8 mesos.

Per a minimitzar totes aquestes molèsties, els primers dies et receptarem antiinflamatoris, analgèsics i antibiòtic.

A nivell laboral, la reincorporació dependrà, com sempre, del teu estat d'ànim, del teu llindar de dolor, etc. Habitualment i depenent de si el teu treball és físic o no, requerirà d'una setmana.
1 Es veuran les cicatrius després d'una Mastopèxia?
Com ja hem comentat, el període de cicatrització dura més o menys un any. Fins llavors, has de seguir rigorosament les nostres indicacions per a poder obtenir unes cicatrius pràcticament imperceptibles.

Si ets fumadora, és molt important deixar de fumar o reduir dràsticament el consum de tabac almenys 15 dies abans de la data de Cirurgia. El tabac topa amb l'oxigen dels teixits, el postoperatori podria allargar-se i el procés de cicatrització podria veure’s afectat amb resultats poc estètics que requeririen correccions posteriors.
1 Quan veuré els resultats de l'Elevació de Mames?
S'aprecien immediatament després de la Cirurgia. No obstant això, el pit estarà una mica inflat el primer mes. Al cap de sis-vuit mesos els resultats ja seran estables.
1 Podré donar el pit si tinc fills?
La Cirurgia d'Elevació de Mames respecta els conductes galactòfors, amb el que la quantitat i qualitat de la llet materna no té per què veure's alterada.
1 Quines cures hauré de tenir amb els meus nous pits?
Si la pell que tens és poc elàstica, et recomanem l'ús habitual del sostenidor i de cremes hidratants, perquè no pateixi amb el pes dels pits.

Hauràs de realitzar les teves mamografies habituals de control segons la teva edat. La Cirurgia no incrementa el risc de patir càncer.

A partir del mes, podràs tornar a realitzar qualsevol activitat física o esportiva, pujar amb avió, etc. El mateix que feies abans.
1 Existeixen riscos en la Mastopèxia?
La Mastopèxia o Elevació de Mames, és una opció mèdica segura. Els riscos són molt escassos, el teu Cirurgià t'informarà. Com t'hem comentat, la visita pre-anestèsica i la del Cirurgià són importants per a la teva seguretat.

Les complicacions més habituals poden ser: petits hematomes, seromes, infeccions locals, asimetries, etc. En cas de produir-se, es solucionen fàcilment. Si la qualitat de la cicatriu no és tan bona com l'esperada, es podrà corregir al cap de 6 a 12 mesos després de la intervenció.
1 Quins són els controls posteriors en una Mastopèxia?
Una vegada donada d'alta, acudiràs a la consulta a les 48-72 hores per a canviar l'embenatge i realitzar la cura. A partir de llavors, estaràs amb nosaltres tot un any, amb controls periòdics, fins que tot estigui en perfecte estat i et puguem donar l'alta quirúrgica.

Després et recomanem controls cada 2-5 anys.

Abans i després

Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?