¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Ginecomàstia

La Ginecomàstia és l’excés de volum en les mames de l’home, pot donar-se en una mama o en les dues. És una patologia que se soluciona amb un senzill procediment quirúrgic.

El gran volum en els pits masculins, provoca una imatge antiestètica que molts homes desitgen canviar. Amb aquesta Cirurgia el pacient aconsegueix un tors ferm, harmònic i molt natural.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Proves preoperatòries
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Controls postoperatoris fins a l'alta
  • GARANTIA COM

Detalls

Què és la Ginecomàstia?


La intervenció de Ginecomàstia consisteix en eliminar l’excés de greix a les mames masculines o restes de glàndula mamària obtenint uns resultats totalment naturals.

Aquesta patologia pot ser provocada per factors genètics, trastorns hormonals, una mala alimentació o l’ús d’anabolitzants.

Normalment és una manifestació que es dóna en edats primerenques i pot presentar-se de dues maneres: Ginecomàstia amb excés de greix i glàndula mamària o Pseudoginecomàstia amb excés únicament de greix.

Procediment


La primera visita de Ginecomàstia és el primer contacte amb el teu Cirurgià Plàstic. És un acte molt important ja que el podràs conèixer i dipositar la teva confiança en ell.

A l’exploració clínica examinarà l’estat de la teva zona pectoral. Habitualment, la palpació simple és suficient per al diagnòstic però, a vegades, es requereix una mamografia o ecografia.

En funció dels resultats, t’explicarà exactament en què consisteix la intervenció i què pots esperar d’ella.

La intervenció de Ginecomàstia és molt senzilla i poc dolorosa. La incisió es realitza per l’ arèola en forma de mitja lluna i es procedeix a treure el greix i el teixit glandular de les mames. Pot acompanyar-se d’una petita Liposucció per definir més el pit. Sol tenir una durada d’entre 1 i 2 hores i és ambulatòria.

És possible també realitzar solament una Liposucció en els casos de Pseudoginecomàstia.

Preguntes freqüents

1 Quan està indicada la Ginecomàstia?
Quan la zona pectoral masculina presenta una aparença femenina, ja sigui per:

- Acumulació de greix.
- Restes de glàndula mamària.
- Tots dos alhora.
1 Quines són les Tècniques utilitzades en la Ginecomàstia?
En principi, davant una Ginecomàstia grassa, la Tècnica a utilitzar és la Liposucció aspirativa tumescent on la incisió és lateral i només mesura uns mil·límetres.

En cas d'una Ginecomàstia glandular, la resecció de la resta glandular pot precisar un abordatge quirúrgic a través de la vora areolar (per a causar la mínima cicatriu).

Posteriorment, en tots dos casos, es col·loca una faixa durant 1 mes.

La intervenció té una durada de 1-3 hores. En finalitzar l'acte quirúrgic, podràs tornar al teu domicili amb total seguretat.
1 Sentiré alguna cosa durant la intervenció?
La valoració pre-anestèsica és fonamental. Serveix per a preparar-te adequadament per a l'acte quirúrgic. El nivell actual de l'anestèsia és de màxima seguretat.

Habitualment, en la Ginecomàstia s'utilitza anestèsia general.
1 Com és la recuperació després d'una intervenció?
Després d'un breu període de repòs a casa (24-48 hores), podràs incorporar-te progressivament a la vida quotidiana.

No és recomanable realitzar exercicis físics fins a passat un mes (esports).
1 Quan veuré els resultats de la Ginecomàstia?
Els resultats són immediats. Al començament t'acompanyarà una lleugera inflamació, que al cap d'un mes haurà desaparegut. Els resultats de la Ginecomàstia són definitius.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?