¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Lipolàser

El Lipolàser o Liposucció per Làser és l’evolució de la Liposucció tradicional, una nova Tècnica d’última generació que acaba amb l’excés de greix localitzat i alhora reafirma el teixit tractat.

És un excel·lent i definitiu Tractament de remodelació corporal que esculpeix amb gran definició tant zones grans, com abdomen o cames, com zones més petites, com papada o turmells.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Proves preoperatòries
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Faixa
  • Controls postoperatoris fins a l'alta
  • GARANTIA COM

Detalls

Què és el Lipolàser?


El Lipolàser o Liposucció amb Làser és l’evolució de la Liposucció Tradicional. Aquesta innovadora Tècnica, de gran definició, permet acabar amb l’excés de greix localitzat, a més de tractar la firmesa de la pell i, fins i tot, la cel·lulitis.

La Tècnica de Lipoláser es pot aplicar tant en zones grans com abdomen, cames o braços, o en petites àrees com genolls, turmells, coll o papada, gràcies a la precisió digital.

El greix es destrueix definitivament sense despenjar el teixit ja que la calor que irradia genera col·lagen que va reafirmant el teixit.

Procediment


Es realitza una petita incisió sobre la zona on existeix l’excés de greix. A partir d’aquí, el Cirurgià Plàstic introdueix la cánula que, a diferència d’una Liposucció tradicional, aquesta té una terminació lluminosa que transmet el calor de l’energia làser per a dissoldre i liquar el greix.

Part del greix el cos l’elimina de forma natural i una altra s’absorbirà ja liquada, amb una cànula sense fer malbé els teixits.

L’ús del làser per eliminar l’excés de greix produeix un efecte refermant sobre el teixit, un dels beneficis més destacats d’aquesta innovadora Tècnica. Així mateix, destrueix els adipòcits definitivament i gràcies a l’emissió del calor, es redueixen hemorràgies, hematomes i dolor.

La intervenció es realitza normalment amb anestèsia lleugera, fet que permet que el pacient pugui tornar al seu domicili el mateix dia, unes dues o tres hores després de la intervenció.

Preguntes freqüents

1 Quan està recomenat aquest Tractament?
Aquest Procediment es recomana en diferents casos:

- Persones amb excés de greix localitzat en zones com: glutis, cartutxeres, cara interna de cuixes, genolls, braços, abdomen, coll i papada.

- Pacients que desitgen tractar la pell, a més d'acabar amb l'excés de greix.

- Retocs de Liposuccions tradicionals prèvies que els seus resultats no han estat satisfactoris.
- Acumulacions de silicona lliure.
1 Quan s'aprecien els resultats?
La correcció del volum s'aprecia de forma immediata una vegada finalitzada la Cirurgia, no obstant això, donada la inflamació de la zona després de la intervenció, no és possible veure el resultat definitiu fins passats entre dos i quatre mesos de la intervenció.
1 En què es diferencia d'una Liposucció Tradicional?
L'adaptació de la pell a la nova silueta és millor que amb una Liposucció convencional, és a dir, mentre la Liposucció com la coneixíem fins ara acabava exclusivament amb l'excés de greix, aquesta innovadora Tècnica permet cuidar l'aspecte i la tersura que llueix la pell tractada. En aquest sentit, cada vegada són més les dones que passen per aquest Tractament després de passar per un embaràs.
1 Els resultats són definitius?
Els resultats són permanents si mantenim el pes. Si engreixem, ho farem de manera més homogènia, és a dir, engreixarem més en altres zones i gairebé res en les operades.
1 Quines zones es poden tractar?
La Tècnica de Lipoláser es pot aplicar en zones grans com abdomen, cames o braços o en petites àrees com a genolls, coll i papada, gràcies a la precisió digital.
1 Quan podré tornar a la meva rutina habitual?
Podràs realitzar una activitat normal al cap de les primeres 24-48 hores. L'activitat física intensa (esport) haurà d'esperar un mes aproximadament.
1 Es pot realitzar en el coll i la papada?
Sí, quan existeix un excés de greix en aquestes zones. A més, gràcies a l'ús del làser és possible aconseguir un resultat harmònic en i tractar delicadament la curvatura de la pell del coll. De fet, és la Tècnica més recomanada per a tractar la zona del coll i papada.
1 Quin tipus d'anestèsia s'utilitza?
La Cirurgia sempre es realitza amb anestèsia, que pot ser sedació profunda o anestèsia general, depenent de la quantitat de zones a tractar i d’altres factors.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?