¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Lipostransferència

La Lipotransferència o Lipofilling és un Tractament que consisteix en extreure greix d’una zona determinada del cos per a col·locar-la en una altra, amb l’objectiu d’augmentar-la de volum.

La Lipotransferència és una combinació de dos Tractaments: Liposucció i Augment, un gran avanç dins del camp de la Cirurgia Plàstica amb resultats excel·lents i molt naturals ja que la base del Tractament són les nostres pròpies cèl·lules grasses.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Proves preoperatòries
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Faixa
  • Controls postoperatoris fins a l'alta
  • GARANTIA COM

Detalls

Què és la Lipotransferència?


La Lipotransferència o Lipofilling és un Tractament basat en dues Tècniques, la primera extreu el greix acumulat de determinades zones del cos, la segona, introdueix el greix extret en aquelles zones que el pacient desitja donar major volum com per exemple, glutis, mames o, fins i tot, solcs i arrugues.

És una de les Tècniques més segures gràcies a l’ús del teixit gras propi del pacient. Les cèl·lules adiposes tenen el poder d’auto regenerar-se, créixer i reproduir-se conservant les mateixes característiques de la zona on s’havien extret. A més, s’adapten perfectament.

La utilització del greix del propi pacient com a material de farciment o remodelació, proporciona naturalitat i evita utilitzar materials sintètics, per la qual cosa impedeix possibles complicacions o rebuig a un cos estrany.

Aquesta Tècnica soluciona conjuntament les acumulacions de greix localitzades i la pèrdua de volum causada pel pas dels anys o per genètica.

Entre les zones més sol·licitades per a augmentar volum es troben els glutis i les mames, mentre que les zones d’extracció més demandades són les cuixes, abdomen, flancs i cartutxeres.

El resultat és excel·lent, tant a curt com a llarg termini, ja que s’elimina greix d’una zona que resulta incòmode i s’incorpora en una altra on es desitja més volum.

Procediment


Una Lipotransferència combina 2 Tècniques, amb la primera s’aconsegueix una reducció i remodelació d’una o diferents zones conflictives, amb la segona, s’aconsegueix augmentar de volum la zona que el pacient desitja, el més habitual són els glutis i les mames.

L’extracció de greix localitzat es realitza amb una cànula de punta roma. El greix extret es purifica a través de diferents mètodes per col·locar-se a la zona on es vol augmentar la grandària, a través de petites incisions (1 o 2). Sense aquesta purificació, el greix no sobreviu.

El temps de la intervenció varia en funció de les zones que es desitgin tractar, la quantitat de greix a extreure i el volum que es vulgui aconseguir. És important saber que es realitzen dues Tècniques alhora, per la qual cosa podria durar més de dues o tres hores.

Com a totes les intervencions de Cirurgia Plàstica, és important realitzar una primera visita amb el Cirurgià Plàstic per analitzar i estudiar aquelles zones on la pacient desitja extreure greix i implantar-les i les que el Cirurgià Plàstic considera més oportunes tenint en compte la seva experiència.

Preguntes freqüents

1 Quan està indicada?
Aquesta Tècnica està indicada en pacients que desitgen remodelar i canviar el volum de diferents zones.

- Augment d'una zona localitzada i disminució d'una altra.

- Correcció d'asimetries.

- Reparació i remodelació per traumes o lesions per accidents.
1 Quins són els objectius d'una Lipotransferència?
Satisfacció: L'objectiu del Tractament és satisfer els desitjos físics i psicològics de la pacient, en remodelar el cos amb les mesures que desitja.

Naturalitat: Gràcies a l'ús del propi greix del pacient, aquesta Tècnica aporta uns resultats molt natural.
1 Quines zones es poden tractar?
Es poden tractar diferents zones. L'extracció de greix és molt comú realitzar-la en la zona de les cuixes, abdomen i cartutxeres.

En relació a les zones d'infiltració, al rostre és freqüent emplenar els solcs nasogenians o els pòmuls, a la zona corporal les mames i els glutis.
1 Quins beneficis té la Lipotransferència?
Normalment és un Procediment ambulatori i la recuperació és ràpida. A més, utilitzar greix del propi pacient, comporta que el risc de rebuig sigui mínim i els resultats siguin molt naturals i definitius.
1 Quant temps dura la intervenció?
Varia en funció del pacient, depèn de la quantitat de greix a extreure, el volum que es desitgi i la zona on s'apliqui.
1 Quin tipus d'anestèsia s'utilitza?
Depèn de la zona a intervenir, el Procediment es realitza amb anestèsia local, amb sedació o anestèsia general.
1 Com és la recuperació?
Després de la intervenció s’hauria de mantenir repòs durant tres dies, sense fer cap esforç físic. El Cirurgià Plàstic receptarà al pacient els medicaments, antibiòtics i antiinflamatoris que s'han de tenir en compte els dies posteriors al Tractament.

És molt important que el pacient no realitzi cap mena de dieta en els següents 3 mesos al Tractament, perquè això afavoriria la major reabsorció del greix implantat i la consegüent reducció de l'efectivitat del procediment.
1 Quan s'aprecien els resultats?
Els resultats són molt satisfactoris i naturals i comencen a apreciar-se a partir del segon i tercer mes, quan la inflamació ha començat a remetre. El resultat és definitiu si es manté el pes.
1 Existeixen riscos en una Lipotrasferència?
La Lipotransferència és una opció mèdica segura, sempre que sigui realitzada per un Cirurgià Plàstic qualificat. Les complicacions d'aquesta Cirurgia són excepcionalment estranyes i escasses.
1 Quins són els controls posteriors a la Lipotransferència?
Una vegada t'hagin donat l'alta, vindr a la consulta a les 48-72 hores per a canviar-te l'embenatge i realitzar la cura. Et visitarem amb freqüència els primers mesos, segons la teva evolució personal fins a donar-te l'alta definitiva.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?