¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Liposucció d’Abdomen

La Liposucció d’Abdomen amb Disseny Muscular o Abdominal High Definition és un Procediment que elimina les antiestètiques acumulacions de greix de l’abdomen alhora que defineix els abdominals aconseguint una imatge envejable en forma de tauleta de xocolata.

La Liposucció d’Abdomen aconsegueix resultats excel·lents gràcies a la nova tecnologia de Liposucció d’última generació.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Proves preoperatòries
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Controls postoperatoris fins a l'alta
  • GARANTIA COM

Detalls

Què és la Liposucció d'Abdomen?


La Liposucció d’Abdomen amb Disseny Muscular o Abdominal High Definition és un Tractament que elimina les antiestètiques acumulacions de greix localitzats a l’abdomen i flancs, alhora que defineix els abdominals remarcant els seus límits amb cànules de Liposucció, aconseguint així uns abdominals envejables en forma de tauleta de xocolata, sense la necessitat de realitzar llargues rutines d’abdominals al gimnàs.

Procediment


La primera visita és el primer contacte amb el teu Cirurgià Plàstic. És un acte molt important ja que el pots conèixer i dipositar la teva confiança en ell. A l’exploració clínica, estudiarà les zones que et preocupen, veurà l’estat d’acomodació de la pell i la quantitat de greix acumulat i en funció d’aquests paràmetres t’aconsellarà la millor Tècnica per al teu cas, a més d’informar-te dels resultats esperats.

Preguntes freqüents

1 Quan està indicada la Liposucció d'Abdomen amb Disseny Muscular?
- Acumulacions de greix localitzats a abdomen i/o flancs.
- Pes normal.
- Poca o cap definició dels músculs rectes abdominals.
1 En què consisteix?
Igual que una Liposucció tradicional, es basa en la Tècnica aspirativa: mitjançant una cànula de punta roma introduïda en el teixit gras s'aspira el greix localitzat.

Per marcar la musculatura abdominal, abans de la Cirurgia, el Cirurgià Plàstic et demanarà que apretis els músculs per a delimitar els teus solcs naturals.

Després d'eliminar el teixit adipós que dificulta la visió dels músculs i amb la mateixa cànula, es perfilen les esquerdes que els separen.

Per a la introducció de la cànula es realitzen petites incisions de tot just uns mil·límetres, aprofitant normalment els plecs naturals de la pell, que una vegada cicatritzades, gairebé no són visibles.
Aquesta intervenció es realitza generalment amb anestèsia general i local a nivell de l'abdomen i flancs.

En alguns casos és possible utilitzar anestèsia local i una lleugera sedació. Sempre serà l'Anestesista qui decideixi el tipus d'anestèsia que s'utilitzarà, una vegada t'hagi valorat. Aquest estarà al teu costat durant i després de la intervenció perquè tot vagi bé.
1 Com és el postoperatori d'una Liposucció d'Abdomen amb Disseny Muscular?
Realitzarem un embenatge compressiu a la zona operada per a controlar l'edema, el sagnat i per a ajudar a que la pell s'adapti al seu nou contorn.

Durant les primeres 24 hores és possible que per les zones d'incisió segreguis un líquid vermellós. És normal i bo per al resultat, ja que disminueix l'extensió i intensitat dels hematomes, si n'hi ha.
Et recomanarem caminar al més aviat possible. Al començament, tindràs sensació de pesadesa en les àrees liposuccionadas.

La sensibilitat cutània d'aquestes zones pot alterar-se, però en pocs mesos la recuperaràs totalment.
Et receptarem antiinflamatoris, analgèsics i antibiòtics els primers dies per a minimitzar totes les molèsties.

Podràs realitzar una activitat normal després de 48 hores. L'activitat física intensa (esport) haurà d'esperar unes 4 setmanes.

La faixa compressiva la portaràs durant el primer mes les 24 hores i posteriorment només de dia o de nit durant els 15 dies posteriors. L'objectiu de la faixa compressiva és limitar la inflamació i ajudar a que la pell es readapti perfectament.
1 Quan veuré el resultat?
El resultat és visible al cap de tres o quatre setmanes aproximadament.

No obstant, la inflamació i el retraïment de la pell continuaran millorant al llarg d'un període de 3 a 6 mesos i, a vegades, pot allargar-se, fins i tot ,fins als 18 mesos.

El greix eliminat si et cuides normalment, no tornarà a aparèixer. És per això que és important que mantinguis uns hàbits alimentaris i un estil de vida saludables després de la intervenció.
1 Existeix algun risc a la Liposucció d'Abdomen amb Disseny Muscular?
És una opció mèdica segura, sempre que sigui realitzada per un Cirurgià Plàstic qualificat. Les complicacions d'aquesta Cirurgia són excepcionalment estranyes i escasses.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?