¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Liposucció

La Liposucció és el mètode de remodelació corporal per excel·lència. Basada en l’eliminació d’acumulacions de greix localitzats, és ideal per a aquelles persones que tenen un lleu sobrepès sobretot localitzat en alguna zona o zones del cos, així s’aconseguirà una imatge més uniforme i esvelta.

Els efectes d’una Liposucció són permanents ja que el greix extret no torna a reproduir-se, si et cuides normalment.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Proves preoperatòries
  • Faixa compressiva
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Controls postoperatoris fins a l'alta

Detalls

Què és la Liposucció?


La Liposucció és un eficaç mètode de remodelació corporal que es basa en l’eliminació d’acumulacions de greix localitzats.

Les zones més habituals que tractem en dones són les cames en general i més específicament les cartutxeres, els flancs i l’abdomen i en els homes l’abdomen, però poden tractar-se perfectament zones com els braços, els genolls, les mames o el coll.

Els efectes s’aprecien immediatament després de la Cirurgia. No obstant això seran més visibles quan cedeixi l’edema (inflamació) de la zona tractada, o sigui, a partir del segon o tercer mes.

Actualment, el greix extret en una Liposucció en la mateixa intervenció pot aplicar-se en una altra zona del cos, Tècnica que es coneix com Lipotransferència.

Si et cuides normalment, els efectes de la Liposucció, sigui com sigui la Tècnica utilitzada, són permanents ja que el greix extret no torna a reproduir-se.

Procediment


La primera visita de Liposucció és amb el teu Cirurgià Plàstic directament. És molt important ja que et permetrà que el coneguis i podràs dipositar la teva confiança en ell. En aquesta et realitzarà una exploració clínica, estudiarà les zones que et preocupen, veurà l’estat d’acomodació de la pell i la quantitat de greix acumulat, per a poder preveure el resultat final.

En funció d’aquests paràmetres, t’aconsellarà la idoneïtat del mètode, quin o quines són les zones a tractar i les seves expectatives de resultat.

La Liposució consisteix en la succió de les acumulacions de greix localitzat mitjançant microcànules de punta roma que s’introdueixen a través de petites incisions realitzades aprofitant els plecs naturals de la pell; perquè les cicatrius quedin pràcticament imperceptibles.

El postoperatori d’una Liposucció és una etapa important, primer es col·loca una faixa en la zona intervinguda per controlar l’edema i per ajudar a la pell a que s’adapti al seu nou contorn i després portaràs una faixa compressiva durant un mes per aconseguir que l’espai que hi ha entre la pell i el múscul, on abans es trobava el greix, quedi el més petit possible. Podràs realitzar una activitat normal una vegada passades 24-48 hores.

Preguntes freqüents

1 Quan està indicada la Liposucció?
- Acumulacions de greix localitzats (braços, abdomen, flancs, cartutxeres, genolls, mames i coll).
- Pell retràctil, ferma i elàstica.
- Pes normal o sobrepès, mai en casos d'obesitat.
1 Quina durada té una intervenció de Liposucció?
La intervenció té una durada d’entre 30 i 180 minuts, segons la Tècnica utilitzada i l'extensió de la zona tractada. Passades 2 o 3 hores després de la intervenció podràs tornar al teu domicili.
1 Sentiré alguna cosa durant la Cirurgia?
La valoració pre-anestèsica és fonamental. Serveix per preparar-te adequadament per l'acte quirúrgic; amb el temps necessari per poder normalitzar qualsevol paràmetre alterat i evitar qualsevol complicació no prevista. El nivell actual d’anestèsia és de màxima seguretat.

Habitualment es realitza una lleugera sedació o una anestèsia general. L'Anestesista estarà al teu costat durant i després de la Cirurgia perquè tot vagi bé.
1 Què passa després de la Liposucció?
Es col·locarà una faixa a la zona operada per a controlar l'edema, el sagnat i per a ajudar a que la pell s'adapti al seu nou contorn. Durant les primeres 24 hores és possible que a les zones d'incisió segreguis un líquid vermellós, és normal i bo per al resultat, ja que disminueix l'extensió i intensitat dels hematomes, si n'hi ha.

Et recomanarem caminar el més aviat possible. Al començament, tindràs sensació de pesadesa en les àrees liposuccionades.

La sensibilitat cutània d'aquestes zones pot alterar-se, però als pocs mesos la recuperaràs totalment.
Et receptarem antiinflamatoris, analgèsics i antibiòtics els primers dies per a minimitzar totes les molèsties.

Podràs realitzar una activitat normal al cap de les primeres 24-48 hores.

L'activitat física intensa (esport) haurà d'esperar unes 4 setmanes.

La faixa compressiva la portaràs durant el primer mes.
1 Quan veuré els resultats en una Liposucció?
S'aprecien immediatament després de la Cirurgia. No obstant això, seran més visibles quan cedeixi l'edema (inflamació) de la zona tractada, o sigui, a partir del 2n o 3r mes.

Els resultats són permanents si mantenim el pes. Si engreixem, ho farem de manera més homogènia, és a dir engreixarem més en altres zones i menys en les operades.
1 Existeixen riscos en una Liposucció?
La Liposucció és una Opció Mèdica segura, sempre que sigui realitzada per un Cirurgià Plàstic qualificat. Les complicacions d'aquesta Cirurgia són excepcionalment estranyes i escasses.
1 Quins són els controls posteriors de la Liposucció?
Una vegada estiguis donada d'alta, acudiràs a la consulta a les 48-72 hores per canviar-te l'embenatge i realitzar la cura.

Et visitarem assíduament els primers tres mesos, segons la teva evolució personal. Als sis mesos et donarem l'alta quirúrgica.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?