¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Reducció de Mames

La Reducció de Mames és una intervenció que permet reduir la grandària del pit i remodelar-lo per a aconseguir l’aspecte desitjat.

Tenir un pit ferm i d’acord amb la resta del cos és essencial per a moltes dones, una mama excessivament gran impedeix tenir la imatge que desitjarien moltes. A més de solucionar problemes estètics, la Mamoplàstia de Reducció també pot disminuir problemes de salut provocats pel pes o psicològics derivats de la baixa autoestima o la falta de confiança que pot provocar tenir un pit indesitjat per una mateixa.

El reconegut Equip de Cirurgians Plàstics de Clínica Opción Médica compta amb una experiència de més de 17.000 intervencions, fet que ens situa com a Clínica de referència en aquest tipus d’intervencions.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Sostenidor o banda compressiva segons prescripció del Cirurgià Plàstic
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Controls postoperatoris fins a l'alta
  • GARANTIA COM

Detalls

Què és la Reducció de Mames?


La Reducció de Mames o Mamoplàstia de Reducció, és una intervenció que redueix la grandària del pit i el remodela. A més d’un objectiu purament estètic, la Reducció de Mames també influeix directament en la salut de moltes dones ja que descarrega el pes a la columna vertebral i el tòrax i pot alleujar la dermatitis que afecta al solc mamari.

Generalment, el gran volum va associat a una caiguda de la Mama, amb una Reducció de Mames poden solucionar-se els dos problemes.

El resultat de la intervenció seran un pits naturals, ferms i proporcionats amb la resta de la figura del teu cos. Un objectiu bàsic per a moltes dones que tenen una mama excessivament gran.

La Reducció de Mames és un procediment completament eficaç, segur i satisfactori que ha evolucionat molt per a poder complir les expectatives i il·lusions de cada pacient.

Procediment


A Clínica Opción Médica, la primera visita de Reducció de Mames és directament amb el Cirurgià Plàstic. És un acte molt important ja que permetrà que el coneguis i poder dipositar la teva confiança en ell. Has d’explicar-li clarament els teus desitjos, referent a la forma i grandària que vols per als teus pits, perquè pugui aconsellar-te la tècnica més apropiada a les teves necessitats (després d’haver realitzat una exploració física i l’estudi de la teva anatomia) i la més indicada per a aconseguir els teus objectius.

A l’exploració física el Cirurgià Plàstic avaluarà la forma, la grandària i l’estat de la pell dels teus pits.

Preguntes freqüents

1 Quan està indicada la Reducció de Mames?
- Gigantomàsties (mames exagerades).
- Volums mamaris grans que produeixen molèsties físiques.
- Motius estètics.
1 Quin és l'objectiu final de la Cirurgia de Reducció de Mames?
- Disminuir la massa i greix glandular i l'excés de pell de forma definitiva.
- Millorar el dolor d'esquena i espatlles.
- Harmonitzar l'estètica mamària, millorar la forma, implantació i volum, grandària i col·locació de l’arèola.
1 Quines són les Tècniques utilitzades en la intervenció de Reducció de Mames?
Dependrà de la quantitat de volum mamari a eliminar, la qualitat i estat de la pell, la posició i el volum del complex arèola-mugró.

En principi, es tracta d'eliminar teixit glandular, greix glandular i la pell sobrant. A més, podem corregir la posició i el volum de l‘arèola que acostuma a ser molt gran. A cada mama, el pes eliminat aconsegueix habitualment entre els 0,6 i 1,5 Kg.

La incisió dependrà del grau de reducció i de l'estat de la pell. Serà des d'una cicatriu que envolta la arèola juntament amb una altra vertical (Tècnica de Lejour), fins a una que envolta la areòla juntament amb una altra en forma de "T invertida" que aconsegueix l'eix vertical de la mama (de la arèola al solc) i el solc mamari íntegrament.

En la majoria d’ocasions, l’arèola conserva la seva innervació i vascularització, conservant la sensibilitat.

En tots els casos, les cicatrius hauran d'avaluar-se a llarg termini, en un any més o menys. Al començament seran vermelles i amb relleu, amb el pas del temps s'aniran afinant, perdran consistència i es blanquejaran. El resultat final serà bo i satisfactori.
1 Quant dura la intervenció?
La intervenció dura entre 120 i 240 minuts, segons la Tècnica utilitzada. Gairebé la meitat del temps quirúrgic es dedica a la realització de la sutura. Es col·loquen punts per sota de la pell, amb fils molt prims perquè la qualitat de les cicatrius resultants sigui màxima.
1 Sentiré alguna cosa durant la Reducció de Mames?
La valoració pre-anestèsica és fonamental. Serveix per preparar-te adequadament per l'acte quirúrgic. El nivell actual de l'anestèsia és de màxima seguretat.

L'Anestesista estarà al teu costat durant i després de la Cirurgia perquè tot vagi bé. Estaràs dormida somiant amb el resultat. Et quedaràs en observació les primeres 24 hores perquè et puguem cuidar millor i estar pendent de tu.
1 Com és la recuperació després d'una intervenció de Mamoplàstia de Reducció?
Podràs realitzar una "vida normal" en 48-72 hores. Sentiràs una petita molèstia a nivell mamari i pectoral, que anirà disminuint i que durarà aproximadament entre 15 dies i 1 mes. Per això, hauràs d'evitar els esforços físics sobretot els primers 7-15 dies. La sensibilitat de la arèola i el mugró pot mantenir-se alterada durant 6-8 mesos.

Per a minimitzar totes aquestes molèsties, els primers dies et receptarem antiinflamatoris, analgèsics i antibiòtics.

A nivell laboral, la reincorporació dependrà del teu estat d'ànim, el teu llindar de dolor, etc. Habitualment i depenent de si el treball és físic o no, el descans serà d’unes dues setmanes.
1 Es veuran les cicatrius després de Reducció de Mames?
Com ja hem comentat abans, el període de cicatrització dura més o menys un any. Fins llavors, has de seguir rigorosament les nostres indicacions per poder obtenir unes cicatrius pràcticament imperceptibles.

Si ets fumadora, és molt important deixar de fumar o reduir dràsticament el consum de tabac almenys 15 dies abans de la data de cirurgia. El tabac topa amb l'oxigen dels teixits, el postoperatori podria allargar-se i el procés de cicatrització podria veure’s afectat amb resultats poc estètics que requeririen correccions posteriors.
1 Quan veuré els resultats?
S'aprecien immediatament després de la Cirurgia. No obstant això, el pit estarà una mica inflamat el primer mes. Al cap de sis-vuit mesos, els resultats seran estables.
1 Quines cures hauré de tenir amb els meus nous pits?
Si la pell que tens és poc elàstica, et recomanem l'ús habitual del sostenidor i cremes hidratants.
Hauràs de realitzar les teves mamografies habituals de control segons la teva edat.

La Cirurgia no incrementa el risc de patir qualsevol malaltia mamària, inclosa el càncer.
A partir del mes, podràs realitzar qualsevol activitat física o esportiva, anar amb avió, etc. El mateix que feies abans.
1 Existeixen riscos en una intervenció de Reducció de Mames?
La Cirurgia de Reducció de les Mames és una opció mèdica segura sempre que sigui realitzada per un Cirurgià Plàstic qualificat.

Com ja t'hem comentat, la visita pre-anestèsica i la del Cirurgià són essencials per a la teva seguretat.
1 Quins són els controls posteriors a la Cirurgia?
Una vegada donada d'alta, hauràs d’anar a la consulta a les 48-72 hores per destapar-te l'embenatge i realitzar la cura. A partir de llavors, estaràs amb nosaltres tot un any, amb controls periòdics, fins que tot estigui en perfecte estat i et puguem donar l'alta quirúrgica.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?