¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Dr. Cristian Carrasco

Especialista en Microinjerto Capilar

Dr. Cristian Carrasco Nº de Col·legiat: 41337

Titulació Llicenciat en Medicina per la Universitat de Barcelona. Premio extraordinari de la Universitat de Barcelona. 2000-2006. Especialista en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica a l’Hospital Universitari de Bellvitge. 2007-2012. Màster en Investigació de Ciències Clíniques per la Universitat de Barcelona.2007-2009. Màster a la Universitat de Harvard “Health in Numbers Quantitave methods in Clinical and Public Health Reserch”. 2012. Doctor CUM LAUDE por “penjoll intercostal anterior de perforants per a la reconstrucció de la mama immediata: estudi anatòmic, radiològic i clínica”. Universitat Autònoma de Barcelona. 2018.


El Dr. Cristian Carrasco, membre de l’Equipo de Cirurgia Plàstica i Reparadora de Clínica Opción Médica, és un dels millors especialistes en Microincisionscapilars Capil·lars del país. Llicenciat en Medicina al 2006 obtenint el premi extraordinari de la Universitat de Barcelona,  actualment és Cap Clínic del Programa de Microcirurgia  com a Cirurgià Plàstic i Reparador de l’Hospital Universitari Trias i Pujol.

El Dr. Carrasco posa al servei dels nostres pacients la seva experiència i formació continuada en Microcirurgia a reconeguts centres internacionals.

És professor associat a la Universitat Autònoma de Barcelona de Cirurgia Plàstica i ha sigut professor i coordinador de diferents Màsters i cursos en el camp de la Cirurgia Plàstica i la Microcirurgia. A més a més, ha estat autor de reconegudes publicacions a revistes científiques de gran prestigi.


Societats i associacions
Membre numerari de la Sociedad Española de Cirurgia Plàstica, Reparadora y Estètica (SECPRE).


Experiència
Director del Programa de Microcirurgia com a Cirurgià Plàstic i Reparador a l’Hospital Universitari Trias i Pujol. 2013- Actualitat.
Metge adjunt de l’Hospital Universitari de Bellvitge a la Unitat Funcional de Mama y com adjunt del Servici de Cirurgia Plàstica a la Unitat de Cap, Coll i Sarcoma. 2011- 2013.

Observer al Departament de  Cirurgia Plàstica de Chang Gung Memorial Hospital. Taiwan. 2011.

Realització de formació activa en Microcirurgia por la Universitat de Columbia (Nueva York, USA). 2010.

Formació como a especialista en Cirurgia Plàstica, Reparadora i Estètica a l’Hospital Universitari de Bellvitge 2007-2012.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?