¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Dr. Jordi Pujol

Responsable de la Unitat de Cirurgia Bariàtrica i Especialista de l'Aparell Digestiu i Cirurgia de l'Obesitat

Dr. Jordi PujolNº de Col·legiat: 15269

Titulació Llicenciat en Medicina i Cirurgia en 1980 per la Universitat de Barcelona. 1974-1980. Reconegut Cirurgià especialitzat en l’aparell digestiu i en Cirurgia de l’Obesitat. Amb més de 32 anys d’experiència, el Doctor ofereix les últimes tècniques en Cirurgia Bariàtrica, amb un nou sistema de laparoscòpia que minimitza la cicatriu externa.
El Doctor Pujol ha realitzat reconegudes recerques per a ajudar a avançar la medicina que ha compartit en diferents publicacions de revistes especialitzades i llibres. Així mateix, ha organitzat i impartit nombrosos cursos de prestigi sobretot en el camp de la Cirurgia Bariàtrica i Metabòlica.


Societats i associacions

Societat Catalana de Cirurgia.

Societat Espanyola de Cirurgia.

Internal Society of Diseases of the Esophagus(ISDE).

European Association of Endoscopic Surgery(EAES).

Societat Espanyola de Cirurgia Bariátrica(SECO).

International Federation of Surgical Obesity(IFSO).

Association Française de Chirurgie (AFC).

Sociedade Brasileira de Cirugia Bariatrica e Metabòlica (SBCBM)


Experiència
Contracte com a Facultatiu especialista des de 1986 fins a l'actualitat.
Docència en Ciutat Sanitària i Universitària de Bellvitge des de 1986 fins a l'actualitat.
Nivell III de carrera professional a l'Hospital Universitari de Bellvitge.
20 anys d'experiència en la Unitat esofagogàstica dirigida pel Dr.M. Sans.
Pioner en el HUB de la Cirurgia Laparoscòpica, realitzant la primera colecistectomialaparoscòpica el 21 de març de 1991. Posteriorment vaig realitzar el tractament de reflux gastroesofàgic l'any 1993, la cirurgia del Còlon laparoscòpic el mateix any, cirurgia del càncer esofàgic per via abdominal o via transpleural en el període 1995-1997 i la cirurgia del adrenal en 1997.
Més de 15 anys d'experiència (des de 2002) en Cirurgia de l'Obesitat Laparoscòpica, portant a realitzar més de 1.400 procediments. En 2007 introdueix el switch duodenal per a laparoscòpia per a malalts seleccionats.
A partir de 2006: Cirurgia Metabòlica, és a dir, la cirurgia de la diabetis en l'adult i de les alteracions dels greixos, sent un tema de gran futur.
A partir de 2008: Cirurgia NOTIS, tant per a litiasis biliar com a còlon i altres patologies, opció tàctica que tindrà gran impacte en el futur immediat.
Realització de cursos internacions en 1993 i 1995 en Cirurgia Laparoscòpica avançada, i en 2006, 2007, 2008, 2009, 2010 i 2011 de Cirurgia Bariàtrica i Metabòlica.

Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?