¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Finançament a mesura

A Clínica Opción Médica posem al teu abast totes les facilitats
de pagament perquè puguis finançar el teu Tractament en còmodes quotes, a la teva mesura.

Pots finançar part o la totalitat del Tractament fins a cinc anys i sempre valorarem la teva situació personal i les teves necessitats. Tu tries quant, com i quan vols començar a pagar.

Les nostres Assessores et realitzaran tots els tràmits d’una forma àgil i còmoda, perquè només hagis de preocupar-te de gaudir dels resultats. Únicament necessitem el DNI i una nòmina i, en el cas de ser autònom, l'última declaració de la renda. Si no treballes però estàs cobrant una pensió de viduïtat o jubilació, has de saber que també és possible accedir al finançament. Així mateix, també existeix l'opció de presentar la nòmina d'un familiar directe, com per exemple un pare o un germà.

Les opcions són molt àmplies, existeix una solució idònia per a cada cas. Demana a les nostres Assessores un estudi gratuït de finançament sense compromís!

Telefona'ns al 93 280 35 82 o escriu-nos a [email protected]

En Clínica Opción Médica volem ajudar-te a complir els teus somnis sense renunciar a la màxima seguretat i amb totes les garanties.

Preguntes freqüents

1Quins són els mètodes de pagament?
Oferim totes les opcions de pagament que actualment tenim disponibles en el mercat: en efectiu, targeta de crèdit o mitjançant finançament bancari. El pacient sempre és qui decideix de quina manera li és més còmode realitzar el pagament.
2Existeixen opcions de finançament a mesura?
Per descomptat. A Clínica Opción Médica pots finançar part o la totalitat del tractament (sense entrada) fins a 5 anys. A més, és possible fraccionar el pagament de qualsevol tractament, per senzill que sigui, sempre que superi els 100€.
3Quins documents necessito aportar?
Per a realitzar l'estudi de finançament, si ets client de La Caixa, només amb el DNI i el teu número de compte és suficient. Si no ho ets, et demanarem l'última nòmina i el DNI o, en el cas de ser autònom, l'última declaració de la renta. Si no estàs treballant però reps algun tipus de subsidi o pensió, també pots finançar el teu tractament. Pregunta'ns els passos a seguir!
4Podré cancel·lar el crèdit quan vulgui?
Sí. Tu manes. Podem cancel·lar el crèdit quan ho desitgis.
5Quan començaré a pagar?
Una vegada sol·licitada i signada el finançament, la data del primer pagament es realitza al mes següent. És a dir, no comences a pagar fins al cap d'un mes o, fins i tot, depenent de la data, mes i mig.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?