¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Fraxel Facial

Revolucionària Tecnologia làser no ablativa que regenera i rejoveneix la pell del rostre. S’utilitza per a tractar danys cutanis lleus i greus com cicatrius, taques solars i marques produïdes per l’acne.

Pels seus resultats definitius, rapidesa, senzillesa, eficàcia, menor temps de recuperació i nombre de sessions, està considerat el millor làser del mercat.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta mèdica gratuïta i sense compromís
  • Tractament

  • Anestèsia tòpica

  • Revisions Post tractamentDetalls

Què és el Fraxel Facial?


Fraxel és una revolucionària i exclusiva Tecnologia làser dissenyada per a rejovenir la pell de diferents zones del cos com el rostre, el coll, l’escot o les mans entre d’altres.

És un Tractament ideal per a eliminar taques com lentígens o melasmes, fer desaparèixer marques o cicatrius produïdes per l’acne, combatre vermellors cutànies com a rosàcies, tancar porus dilatats, tractar estries al cos o tensar la caiguda de la pell.

El Tractament es personalitza en funció dels objectius desitjats. Per a procedir primer s’ha de realitzar un estudi de la dermis i determinar així les zones d’actuació i la intensitat, a continuació es neteja la pell i s’aplica una crema anestèsica per iniciar el Tractament.

Immediatament després del Procediment la pell recupera el seu to i la seva fermesa i elimina les taques i les marques. A més, passats uns mesos, el fet d’haver activat el col·lagen i elastina fa que es segueixi produint una millora notable sobre la pell tractada, sobretot en aquelles capes més profundes, per a la qual cosa la pacient segueix notant millora.

Zones d’Aplicació

El làser Fraxel Dual es pot utilitzar tant en zones facials com en corporals. En el rostre, el més habitual és realitzar-se un Tractament de forma completa, a les galtes, front i ulleres. Les zones més tractades al cos són els flancs, l’abdomen, els glutis i les mans.

A qui va dirigit?


Dirigit a totes aquelles persones amb marques d’acne, dones i homes amb taques a la pell, cicatrius o que vulguin rejovenir la seva pell, lluir una dermis radiant o prevenir i tractar les arrugues.

Resultats

El làser Fraxel Dual elimina les taques de la pell de forma radical, millora les marques d’acne i les cicatrius, tracta les lesions precanceroses (queratosis solar), millora el to i textura de la pell i tracta les arrugues aconseguint rejovenir la zona tractada. Ofereix uns resultats extraordinaris amb una ràpida recuperació.

Preguntes freqüents

1 El làser Fraxel Dual és un Tractament adequat per a mi?
És un Tractament ideal per tractar cicatrius de l’acne, micropigmentacions anormals o línies d’expressió i arrugues.

Si desitges corregir aquestes imperfeccions de la pell aquest pot ser el Procediment indicat però sempre ha de ser el Metge Especialista en una primera visita el que determini el Tractament més adequat per a tu.
1 Com Funciona?
El Tractament Fraxel utilitza una tecnologia fraccional patentada amb columnes làser microscòpiques que actuen sobre la pell danyada penetrant en les capes més profundes de la pell.

El làser només tracta una fracció del teixit en cada ocasió, deixant intacte el teixit circumdant, la qual cosa promou una curació molt ràpida.

Aquest fet estimula el procés de curació natural del propi cos, reemplaçant les cèl·lules danyades i envellides per una pell nova, sana i brillant.
1 És un Procediment ambulatori?

Si, el pacient podrà realitzar vida absolutament normal després del Tractament encara que el més habitual és que la zona tractada s’enrogeixi lleugerament durant dos o tres dies.
1 Quantes sessions són necessàries i amb quina freqüència?
Normalment es recomana realitzar entre 2 i 5 sessions amb una separació de 2 a 4 setmanes però sempre ha de ser el Metge Especialista el que aconselli el nombre de sessions i la separació entre elles per aconseguir l’objectiu.
1 És un Tractament dolorós?

No és dolorós, els pacients descriuen una sensació de calor intensa. Per disminuir la molèstia s’aplica una crema anestèsica tòpica abans del Procediment.

Al finalitzar es pot tenir la sensació d’una cremada solar.
1 Té efectes secundaris?

El Fraxel és una opció segura avalada per un ampli nombre d’investigacions.

Els efectes secundaris més comuns són la inflamació i enrogiment de la zona tractada, efectes que esvaeixen als pocs dies.

Altres efectes secundaris poden ser la sequedat, descamació i un aspecte bronzejat de la pell. Hi ha un risc molt limitat d’infecció, hiperpigmentació o cicatrització.

Otros efectos secundarios pueden ser sequedad descamación y un aspecto bronceado de la piel. Hay un riesgo muy limitado de infección, hiperpigmentación o cicatrización.
1 Quan comencen a veure’s els resultats i quina duració tenen?
Els resultats són immediats, però també graduals. Poc després del Tractament notaràs que la superfície de la pell és més suau i terça, amb un aspecte més llustrós i un to més uniforme.

Durant els següents 3-6 mesos sentiràs que segueix millorant, a mesura que les capes més profundes de la pell continuen produint nou col·lagen.

La duració dels efectes depèn de l’estil de vida i estat i cura de la pell de cada persona.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?