¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Fils Tensors

La flaccidesa i la caiguda de la pell són dos dels signes més evidents de l’envelliment. Ara és possible tractar eficaçment aquests símptomes gràcies als Fils Tensors, una Tècnica no invasiva que ofereix uns resultats excel·lents sense la necessitat de sotmetre’s a una Cirurgia.

Els Fils Tensors rejoveneixen el rostre, recuperen el volum, disminueixen notablement les arrugues i redefineixen el rostre fins a dos anys després de la realització del Tractament.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta mèdica gratuïta sense compromís

  • Tractament

  • Anestèsia Tòpica

  • Revisions Post TractamentDetalls

Què són els Fils Tensors?


Els Fils Tensors són un innovador i eficaç Tractament contra la flaccidesa i la caiguda de la pell amb resultats molt eficaços. Són fils re-absorbibles, de polidioxanona, un material bio-compatible que la pell tolera de forma excel·lent, caracteritzats per posseir una sèrie de cons disposats al llarg de la sutura que permeten consolidar els teixits del voltant.

S’apliquen de forma senzilla i combinen bàsicament dues accions: efecte lifting immediat i regenerador ja que ajuda a la producció de col·lagen i elasticitat després de la seva col·locació.

Els Fils Tensors s’utilitzen amb una lleugera anestèsia local i el Tractament té una durada d’aproximadament 45 minuts. Es tracta d’una Tècnica poc invasiva.

És un Tractament segur, indolor i amb resultats naturals i immediats, sense necessitat de passar per un quiròfan.

Zones d’aplicació

Els Fils Tensors són eficaços tant en el rostre com en el coll. Reafirmen la pell i eliminen la flaccidesa i arrugues de les galtes, línia mandibular i comissura bucal.

També poden aplicar-se a altres zones corporals com entrecuix, braç, escot i glutis.

A qui va dirigit?


Els Fils Tensors van dirigits a tots aquells pacients que vulguin tractar evidents signes d’envelliment en el rostre, sobretot la caiguda de la pell generada pel pas dels anys. Pacients que busquin millorar l’elasticitat, fermesa i lluminositat de la pell.

També està indicat per a recuperar la forma de l’òvul facial i volum en el rostre.

Resultats

Els Fils Tensors tenen un efecte lifting natural i immediat, aconsegueixen elevar els teixits en el moment de la col·locació i un efecte regenerador natural ja que la introducció dels Fils estimula la formació de col·lagen acabant amb la flaccidesa i aportant fermesa.

El resultat apareix aproximadament a partir de les dues setmanes i es va consolidant dia a dia fins a aconseguir el seu màxim efecte entre els 2 i 3 mesos posteriors, moment en què la fibrosi dels teixits ja s’ha produït, alhora que aquests han col·laborat produint de forma natural àcid hialurònic, col·lagen i elastina que milloren la fermesa, aspecte i elasticitat de la pell.

La durada del Tractament dels Fils Tensors pot prolongar-se fins als 2 anys, en funció de l’edat i la idiosincràsia de cada pacient.

Preguntes freqüents

1 Són el mateix els Fils Tensors que els Fils Màgics?
Són sinònims, per tant, són Tractaments exactament iguals. S'utilitza el terme de Fils Màgics per l'efecte del Tractament, ja que rejoveneix i reafirma la pell sense la necessitat de passar per un Quiròfan.
1 Quina és la durada dels Fils Tensors?
L'efecte tensor té una durada de fins a dos anys però dependrà de les característiques de la pell de cada pacient.
1 Quina edat és la recomanada per a utilitzar els Fils Tensors?
És un Tractament recomanat per frenar el procés natural d'envelliment de la pell. És recomanable realitzar-lo a partir dels 30 anys, sobretot, com a mesura de prevenció.
1 Com és el post Tractament?
El pacient pot incorporar-se immediatament després de la realització del Tractament a la seva rutina habitual. És important seguir les indicacions del Metge Especialista i no realitzar esport durant 24 hores.
1 Quins són els avantatges dels Fils Tensors enfront d'altres Tractaments com el Lifting?
Els resultats que s'aconsegueixen entre un i l’altre Tractament són similars. Els Fils Tensors no són una intervenció quirúrgica, per tant, la recuperació és més ràpida i senzilla.
1 Són els Fils Tensors compatibles amb altres Tractaments?
És un Tractament que es recomana combinar amb altres Tècniques de rejoveniment, el Botox pot ser ideal per a aconseguir un major efecte de rejoveniment facial. També pot combinar-se amb farciments facials i Mesoteràpia.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?