¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

IPL

L’IPL (Intense Pulsed Light) és un excel·lent Tractament que estimula la formació de col·lagen i elastina, millorant així la textura i lluminositat. A més, és molt eficaç per a l’eliminació de fines arrugues i taques de cutis, coll i escot.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta mèdica gratuïta sense compromís

  • Tractament

  • Anestesia Tòpica
  • Revisions Post TractamentDetalls

Què és l’IPL?


IPL és una Tècnica realitzada amb llum intensa que estimula la formació natural de col·lagen i elastina, fet que ajuda a millorar la qualitat de la pell, textura i lluminositat del cutis.

L’IPL emet una banda de llum que permet tractar de forma global la pell. L’energia de la llum actua en les capes més profundes de la pell amb l’objectiu de millorar la tonalitat, lluminositat i fermesa, a més, elimina taques, vermellors, porus dilatats o petites arrugues.

L’IPL tracta el pas dels anys, l’estrès i sobretot les seqüeles del sol, proporcionant un rejoveniment global i uniforme.

Zones d’aplicació

És ideal per eliminar el pas dels anys al rostre, coll, escot i inclús mans.

A qui va dirigit?


És un Tractament indicat per totes aquelles persones que vulguin millorar la qualitat de la pell, que busquin fer desaparèixer taques i vermellors, així com recuperar un to uniforme. 

Resultats

Els resultats són evidents des de la primera sessió però és un Tractament progressiu. És habitual realitzar entre 3 i 5 sessions i començar veient desaparèixer les taques i vermellors i després anar recuperant la uniformitat en el to de la pell, així com notant una millora general en la qualitat de la dermis.

Preguntes freqüents

1 És un Tractament Dolorós?
No és un Tractament dolorós, tan sols pot provocar sensació de calor a la zona afectada però pot aplicar-se fred per minimitzar la sensació de calor i aconseguir un major efecte.
1 Quantes són les sessions recomanades?
Normalment es realitzen entre 3 i 5 sessions, sempre serà el Metge Especialista el que indiqui el número per obtenir els millors resultats.
1 Puc incorporar-me immediatament després a la feina?
Per descomptat. És un Tractament que et deixarà anar-te’n a treballar just després d'acabar amb la sessió.
1 Deixa alguna marca després del Tractament?
Marques no. Pot aparèixer alguna vermellor que desapareixerà hores després de realitzar-se el Tractament.
1 A partir de quina edat està recomanada?
Pot realitzar-se a qualsevol edat, de fet s’utilitza per a tractar lesions vasculars en nens i acne en adolescents.
1 Té contraindicacions?
No. Tan sols s’ha de realitzar amb precaució en pacients que estiguin prenent medicació fotosensible, en fototipus de pell alts i en pacients amb pigmentació de tipus melasma.

Es recomana no exposar-se al sol durant almenys 15 dies abans de cada sessió i no realitzar tractaments agressius en els 15 dies posteriors al Tractament com peelings ja que la pell pot estar una mica més sensible.
1 És un Tractament definitiu?
Les lesions tipus lentigen normalment milloren de forma definitiva, però la pell té memòria i el dany solar és el causant de l'aparició d'aquests lentígens, per tant, poden tornar a aparèixer en aquesta zona i en altres. Mai seran els mateixos ja que els eliminats no poden tornar a aparèixer.
1 Quant duren els efectes?
Com és un Tractament no agressiu que es realitza en diverses sessions, els resultats es van percebent de forma gradual. Així, s'aconsegueix un efecte natural i harmònic. Els resultats solen apreciar-se fins passat un any.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?