¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Lífting Facial

El Lífting Facial és un Tractament per rejovenir de forma integral el rostre i el coll.

El pas del temps mostra en el nostre rostre senyals inequívocs de l’edat i provoca sequedat cutània, pèrdua d’elasticitat i rugositat. Com a conseqüència, la pell, sobretot, de les galtes i del coll cau i apareixen solcs profunds entre el nas i la boca.

El Lífting Facial aconsegueix un reposicionament facial complet i està indicat per a aquelles persones que presenten flaccidesa facial i arrugues d’expressió. Es recomana a partir dels 40 anys.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Proves preoperatòries
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Controls postoperatoris fins a l'alta

Detalls

Què és el Lífting Facial?


El Lífting és una Intervenció que aconsegueix un estirament facial complet, des de la part superior del rostre, fins al coll, per a pal·liar els efectes del pas dels anys. El Lífting elimina l’excés de pell i greix i aporta al rostre el volum perdut retornant-li l’aspecte de joventut.

L’objectiu d’aquest Tractament és corregir la flaccidesa de la pell de les galtes i del coll, eliminar les grans arrugues i els solcs de la comissura de la boca i el solc nasogenià, així com restablir volums.

En nombroses ocasions, el Lífting es combina amb altres Cirurgies, com la Blefaroplàstia, la Liposucció de papada o Tractaments de rejoveniment de Medicina Estètica Facial.

Procediment


La primera visita, serà el teu primer contacte amb el Cirurgià Plàstic. És un acte molt important per poder-lo conèixer i dipositar la teva confiança en ell. A l’exploració clínica, examinarà la qualitat i elasticitat de la pell, la seva capacitat de retracció, l’estat dels músculs facials i l’estructura òssia, així com els solcs i arrugues més profundes.

A més, valorarà la presència d’altres aspectes com la hipertensió arterial, coagulopaties, tabaquisme, problemes de cicatrització,… per poder aconsellar-te i explicar quina és la Tècnica de Lífting més adequada per al teu cas, la zona o zones que ha de tractar, així com les expectatives i resultats que has d’esperar.

Preguntes freqüents

1 Quan està indicat el Lífting Facial?
• Flaccidesa de la pell de galtes i coll.
• Pèrdua de l'elasticitat de la pell.
• A partir dels 40 anys.
• Excés de greix facial.
1 Quines són les Tècniques que s'utilitzen?
Les incisions es realitzen generalment a nivell de la templa, s'estenen pel plec natural que es forma davant de l'orella i continuen cap endarrere, per sota del l’òbol. En molt poques ocasions penetra en el cuir cabellut. A vegades, es realitza una petita incisió sota la barbeta per millorar el contorn de la cara.

A través d'aquestes incisions, es separa la pell del greix i els músculs, s'elimina l'excés de greix, s’estiren els músculs de sustentació i finalment s'extirpa la pell sobrant.

Podem complementar el Lífting amb una Liposucció de galtes, barbeta o coll, així com amb una Blefaroplàstia Parcial o Completa.

En finalitzar la Cirurgia de Lífting es col·loca un embenatge lleuger que tapa les zones operades.
1 Quant dura la intervenció de Lífting?
La intervenció de Lífting dura de 2 a 4 hores, segons les zones que es tractin i si s'acompanya d'una altra Cirurgia o no.
1 Sentiré alguna cosa durant la intervenció?
La valoració pre-anestèsica és fonamental. Serveix per a preparar-te adequadament per a l'acte quirúrgic. El nivell actual de l'anestèsia és de màxima seguretat.

El Lífting pot realitzar-se mitjançant anestèsia local acompanyada de sedació, o a través d'anestèsia general; segons les preferències del Cirurgià i les característiques del pacient.
1 Com és la recuperació d'un Lífting?
El Lífting no fa mal. Hauràs de mantenir el cap elevat els primers dies per a disminuir la inflamació i els hematomes. La inflamació dels primers dies és aparatosa però a partir del 5è dia ja haurà disminuït.

Al principi, notaràs una sensació estranya en gesticular que anirà normalitzant-se amb el temps, i durant uns mesos, podràs notar zones de parestèsies (adormides) a la cara que, a poc a poc, aniran desapareixent.

Els punts es retiren normalment al 5è dia. Et receptarem uns cosmètics per a dissimular els morats, que trigaran 15-20 dies a desaparèixer.

En general, hauràs de guardar repòs durant 5-7 dies, podent-te reincorporar a l'activitat laboral entre els 10 i 12 dies després de la Cirurgia.

Els resultats d'un Lífting són sempre molt satisfactoris i perduren en el temps. Durant uns anys hauràs guanyat temps al teu rellotge biològic. El teu aspecte serà més jove.
1 Existeixen riscos a la Cirurgia?
El Lífting facial és una opció mèdica segura. Els riscos són molt escassos, el teu Cirurgià t'informarà. Com t'hem comentat, la visita pre-anestèsica i la del Cirurgià són molt importants per a la teva seguretat.
1 Quants controls posteriors requereix un Lífting?
Fins a passat un any de la Cirurgia no et donarem l'alta definitiva. Durant aquest, realitzarem cures i controls periòdics perquè l'evolució i els resultats siguin els previstos.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?