¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Lobuloplastia

Uns lòbuls totalment oberts o esquinçats resulten antiestètics i poden convertir-se en un problema a l’hora de lluir arracades. La Lobuloplàstia o Cirurgia del Lòbul, és una senzilla Cirurgia que ho soluciona de forma totalment eficaç.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta mèdica gratuïta sense compromís

  • Tractament

  • Anestèsia tòpica

  • Revisions Post TractamentDetalls

Què és la Lobuloplàstia?


La Lobuloplàstia és el Tractament que repara els lòbuls oberts o esquinçats a causa de l’ús recurrent d’arracades massa pesades, una estirada accidental, com a conseqüència d’un orifici situat massa baix o d’una dilatació.

Si l’extensió de l’orifici és major a uns cinc centímetres, pot perdre’s el lòbul, llavors cal reconstruir-lo mitjançant una Cirurgia Estètica del lòbul, que també pot embellir l’aspecte dels lòbuls poc harmònics o deteriorats pel procés natural d’envelliment.

Es tracta d’un Procedimient molt senzill i ràpid que es realitza de forma ambulatòria i amb anestèsia local. Els resultats són altament satisfactoris.

Zones d’aplicació

És un Tractament únicament indicat per els lòbuls de les orelles.

A qui va dirigit?


A totes aquelles persones que tinguin els lòbuls oberts o esquinçats a causa de l’ús recurrent d’arracades massa pesades, una estirada accidental, com a conseqüència d’un orifici situat massa baix o d’una dilatació.

Resultats

Els resultats són altament satisfactoris, ja que el pacient torna a tenir una aparença normal de les orelles després del procés.

Preguntes freqüents

1 Puc realitzar-me una Lobuloplàstia només en una orella?
Per descomptat. A vegades només tenim un lòbul afectat, per tant, només es tocarà aquest i quan es torni a realitzar el forat es tindrà en compte l'existent per a fer-los en el mateix lloc.
1 És un Tractament dolorós?
En absolut. És un Tractament que es realitza amb anestèsia local, per tant, la pacient no sentirà res.
1 Com és el Post Tractament?
Una vegada finalitzat el procés, es posen punts no re-absorbibles i es tapa el lòbul amb tiretes de paper. Passades unes dues setmanes es retiren els punts i fins passat un mes la pacient no pot tornar a posar-se arracades.
1 Haig de tenir alguna cura especial després del Tractament?
Cal seguir unes normes d'higiene bàsiques per a evitar infeccions. És aconsellable aplicar Betadine dues vegades al dia durant la primera setmana. A més de tenir sempre el cabell net.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?