¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Malaroplàstia

La Malaroplàstia o Cirurgia dels Pòmuls, és el Tractament que permet augmentar els pòmuls de forma permanent i aportar expressió, sensualitat i atractiu al rostre d’una forma totalment natural.

Els pòmuls són una part molt característica del rostre i aporten una gran expressivitat a la cara.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Proves preoperatòries
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Controls postoperatoris fins a l'alta
  • Garantia COM

Detalls

Què és la Malaroplàstia?


La Malaroplàstia o Cirurgia dels pòmuls és un senzill Tractament de Cirurgia Plàstica que té com a objectiu augmentar els pòmuls de forma definitiva mitjançant la col·locació d’una pròtesi de silicona o un altre material sintètic.

Es pot realitzar sense Cirurgia, mitjançant la Tècnica de Bioplàstia, injectant algun material de farciment com Aquamid o Macrolane.

L’Augment de Pòmuls, a més de realitzar-se per qüestions purament estètiques, també està indicat per a persones molt primes o que han perdut bastant pes i s’ha reflectit en el rostre, o persones amb la cara molt plana (hipoplàxia malar) que desitgen realçar la zona dels pòmuls.

Procediment


Es realitza una lleu incisió intraoral (dins de la boca), entre el solc format pel llavi superior i les genives. A través d’aquesta incisió es crea una cavitat de volum suficient per allotjar la pròtesi prevista sobre l’os malar. Els punts de sutura són a l’interior de la boca i reabsorbibles, per tant, no seran visibles. En algunes ocasions, també és possible col·locar les pròtesis malars a través d’una incisió en la conjuntiva palpebral (via transconjuntival).

És una Cirurgia Menor, ràpida (de 30-45 minuts) i senzilla que generalment es realitza amb anestèsia local. És un Tractament ambulatori, o sigui, el pacient pot marxar a casa a les poques hores després d’haver estat intervingut en perfecte estat. A més, no es necessita baixa laboral.

El procés de recuperació és molt ràpid i els resultats són immediats, encara que el pacient pugui presentar una lleugera inflamació que anirà disminuint la primera setmana després de la intervenció.

Preguntes freqüents

1 Com és la recuperació d’una Malaroplàstia?
• Podràs patir una lleugera inflamació durant uns dies que afectarà lleugerament la mobilitat dels llavis.
• Els punts es reabsorbiran sols al cap de 7-10 dies.
• En pocs dies l'implant deixa de notar-se i el cos l'accepta com si fos un element propi.
1 Quin és el perfil de pacient que es realitza una Malaroplàstia?
Existeixen diferents perfils. Es pot desitjar augmentar el volum de les galtes per estètica o bé, per una pèrdua de volum, que pot ser produïda pel pas dels anys o per perdre pes de forma excessiva.
1 On es realitzen les incisions?
El tipus d'incisió varia en funció de cada pacient. Existeixen diferents Tècniques per realitzar una Malaroplàstia. Es pot realitzar la incisió en la mucosa bucal, entre el solc format pel llavi superior i les genives. O bé, es poden col·locar les pròtesis malars a través d'una incisió en la conjuntiva palpebral.
1 Quin tipus d'anestèsia s'utilitza?
La Malaroplàstia es pot realitzar sota anestèsia general o local amb sedació, segons cada cas. La intervenció dura tan sols uns 30-45 minuts i el pacient pot tornar a casa poc després de finalitzar la intervenció.
1 Quines són les cures post quirúrgiques?
• El Cirurgià Plàstic recomanarà els medicaments específics que s’ha de prendre cada pacient.
• Per a dormir, es recomana estirar-se de cap amunt i anar amb compte amb la zona que s'ha tractat.
• Es pot realitzar exercici cardiovascular a partir del primer mes, però cap exercici que impliqui contacte físic per un període de tres mesos.
1 Quin és el resultat de la Malaroplàstia?
Aquesta intervenció rejoveneix el rostre i aporta harmonia a la zona facial.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?