¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Escleroterapia

Les varius i les aranyes vasculars són una de les principals preocupacions tant d’ homes com de dones, un complex que pot anar més enllà d’una simple preocupació estètica ja que moltes vegades aconsegueix acomplexar a qui les pateix.

Les varius són dilatacions anormals de les venes produïdes per a diferents factors, majoritàriament: genètica, edat o embaràs en les dones. Aquestes produeixen una alteració en el sistema vascular que va perdent la seva capacitat de transport i retorn venós de la sang provocant dilatacions en les venes, en definitiva aranyes vasculars.

Ara és possible tractar les aranyes vasculars i les varius a través de l’Escleroteràpia, un Tractament mínimament invasiu que ofereix eficaços resultats.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta mèdica gratuïta sense compromís

  • Tractament

  • Anestèsia Tòpica

  • Revisions Post Tractament


Detalls

¿Qué és la Escleroterapia?


És un Tractament de Medicina Estètica mínimament invasiu que consisteix en l’aplicació de petites injeccions intravenoses d’un medicament específic induint la destrucció de l’interior de les varius, la qual cosa provoca la seva progressiva desaparició amb el temps.

És un procediment totalment segur, que es realitza per sessions, depenent de la grandària de les varius. Una vegada eliminem una variu aquesta desapareix per sempre.

És un Tractament que té una durada de tan sols 30 minuts, ràpid i còmode que permet que la sang circuli per les venes sanes sense evitar una circulació òptima. Posteriorment al Tractament s’apliquen venes compressives per a incrementar la pressió i reduir la seva inflamació. És normal que es produeixin lleugers hematomes després del Tractament, aniran desapareixent a poc a poc.

Zones d’Aplicació

La Escleroteràpia està recomanada en les extremitats inferiors ja que el retorn venós va en contra de la gravetat sent beneficiós per a l’eficàcia del Tractament. En els turmells està contraindicada ja que la pell és molt fina i s’ajunten artèries i venes, fet que produeix risc de necrosi.

A qui va Dirigit


La Escleroteràpia és la solució estètica a totes aquelles persones que pateixin de patologia de Malaltia Venosa Crònica, pacients que presentin  des d’estadis més lleus d’aranyes vasculars fins a venes varicoses.

Resultats

La Escleroteràpia permet eliminar amb total seguretat varius sense Cirurgia, de forma senzilla, eficaç i còmoda per al pacient.

És un Tractament indolor, la sensació és la de petites punxades com en una extracció de sang. És un Procediment ambulatori i, per tant, fàcilment repetible, sense limitació de nombre de sessions.

Preguntes freqüents

1 Quantes sessions d’Escleroteràpia són necessàries?

El nombre de sessions el determinarà el nombre de varius i la seva densitat, haurà de valorar-ho sempre el Metge Especialista.
1 Com és el Post Operatori?

El pacient surt del centre caminant pel seu propi peu i pot reprendre immediatament la seva vida social i professional, no és necessari cap repòs.

Encara que normalment s'apliquen venes compressives per a incrementar la pressió i reduir la inflamació. És normal que es produeixin lleugers hematomes que desapareixeran als pocs dies.
1 Són immediats els resultats?
Després de la sessió d’Escleroteràpia, les venes s'aclareixen a simple vista. No obstant això, els resultats definitius no apareixen fins a passades dues setmanes.

1 Té efectes secundaris?
Alguns dels efectes secundaris més comuns poden ser: morats, àrees enrogides, petites nafres o pell enfosquida, efectes que desapareixen després d'alguns dies. Rarament poden aparèixer inflamacions, coàguls de sang o al·lèrgies.
1 Poden reproduir-se les variuss eliminades?
Les varius, una vegada han estat eliminades no poden reproduir-se, podrien aparèixer noves però no les mateixes.

1 Serveix també com a Tractament preventiu?
La Escleroteràpia tracta les venes varicoses ja existents, però no evita que es formin noves en la superfície de la pell, per tant, no ha de considerar-se com una solució definitiva per a tractar les aranyes vasculars i les varius.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?