¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Fraxel Corporal

Revolucionària tecnologia làser no ablativa que regenera i rejoveneix la pell. S’utilitza per a tractar danys cutanis lleus i greus com estries, cicatrius, taques solars i marques produïdes per l’acne.

Pels seus resultats definitius, rapidesa, senzillesa, eficàcia, menor temps de recuperació i nombre de sessions, està considerat el millor làser del mercat.

TOT INCLÒS

  • 1ª consulta mèdica gratuïta sense compromís

  • Tractament

  • Anestèsia Tòpica

  • Revisions Post Tractament


Detalls

Qué és el Fraxel Dual?


Fraxel Dual és un làser d’última generació dissenyat per a rejovenir i regenerar la pell de diferents zones del cos com el rostre, el coll, l’escot, les mans, els glutis, l’abdomen o les cames.

És un Tractament ideal per a eliminar o difuminar taques com lèntigs o melasmes, fer desaparèixer marques o cicatrius produïdes per l’acne, combatre vermellors cutànies com a rosàcies, estrènyer porus dilatats, tractar estries en el cos o tensar el despenjament de la pell.

El Tractament es personalitza en funció dels objectius desitjats. Per a procedir primer s’ha de realitzar un estudi de la dermis i determinar així les zones d’actuació i la intensitat, a continuació es neteja la pell i s’aplica una crema anestèsica per a iniciar el Tractament.

Immediatament després del Procediment la pell recupera el seu to i fermesa i elimina les taques o marques que es desitjaven tractar. A més, passats uns mesos, l’activació de col·lagen i elastina continuen produint una millora notable a la pell tractada, sobretot en aquelles capes més profundes, per la qual cosa la pacient continua notant una millora.

Zones d’Aplicació

El Làser Fraxel Dual pot utilitzar-se tant en zones facials com corporals. Les zones més tractades en el cos són els flancs, l’abdomen, els glutis, el pit i les mans.

En el rostre el més habitual és realitzar-se un Tractament de forma completa, a les galtes, front y ulleres.

A qui va Dirigit


Dirigit a totes aquelles persones que vulguin rejovenir parts delicades del cos, com el coll, les mans o el pit o per a aquells pacients que vulguin eliminar estries o taques.

Resultats

El Làser Fraxel Dual elimina taques i estries de la pell de forma radical,millora les marques d’acne i les cicatrius, tracta les lesions precanceroses (queratosis solar), millora el to i textura de la pell i tracta les arrugues aconseguint rejovenir la zona tractada. Ofereix uns resultats extraordinaris amb una ràpida recuperació.

Preguntes freqüents

1 El Làser Fraxel Dual és el millor Tractament per a mi?

És un Tractament ideal per a tractar estries, cicatrius d'acne, pigmentacions anormals o línies d'expressió i arrugues.

Si desitges corregir aquestes imperfeccions de la pell aquest pot ser el procediment indicat però sempre ha de ser el Metge Especialista en una primera visita el que determini el Tractament més adequat per a tu.

1 Com funciona?
El Tractament Fraxel utilitza una tecnologia fraccional patentada amb columnes làser microscòpiques que actuen sobre la pell danyada penetrant a les capes més profundes de la pell.

El làser només tracta una fracció del teixit en cada ocasió, deixant intacte el teixit circumdant, la qual cosa promou una curació molt ràpida. Aquest fet estimula el procés de curació natural del propi cos, reemplaçant les cèl·lules danyades i envellides per una pell nova, sana i brillant.

1 És un procediment ambulatori?

Si, el pacient podrà realitzar una vida absolutament normal després del Tractament encara que el més habitual és que la zona tractada s'enrogeixi lleugerament durant dos o tres dies.

1 Quants Tractaments són necessaris i amb quina freqüència?

Se solen recomanar entre 2 i 5 sessions amb una separació de 3 a 4 setmanes però sempre ha de ser el Metge Especialista el que aconselli el nombre de sessions i la separació entre elles per a aconseguir l'objectiu.

1 És un Tractament dolorós?

No és dolorós, els pacients descriuen sensació de calor intensa. Per a disminuir la molèstia s'aplica una crema anestèsica tòpica abans del Procediment. En finalitzar pot tenir-se la sensació d'una cremada de sol.

1 Té efectes secundaris?

El Tractament Fraxel és una opció segura avalada per un ampli nombre de recerques. Els efectes secundaris més comuns són inflamació i enrogiment de la zona tractada, efectes que s’esvaeixen als pocs dies.

Altres efectes secundaris poden ser sequedat descamació i un aspecte bronzejat de la pell. Hi ha un risc molt limitat d'infecció, hiperpigmentación o cicatrització.
1 Quan es comencen a veure els resultats i quina durada tenen?

Quan parlem de resultats no podem generalitzar, depèn de la lesió que estiguem tractant amb el Làser.

Per exemple, les taques desapareixeran abans que les cicatrius. 
La durada dels efectes depèn de l'estil de vida, edat, i estat i cura de la pell de cada persona.

Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?