¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Onda

Revolucionàries ones electromagnètiques d’alta freqüència (CoolwavesTM) intel·ligents i perfeccionades que aconsegueixen reduir el volum, millorar la cel·lulitis i eliminar la flaccidesa de la zona tractada.

Les ones actuen selectivament per a accelerar el metabolisme de les cèl·lules greixoses i reduir així dipòsits de greix localitzats d’una forma segura, eficaç i no invasiva.

TOT INCLÒS

  • 1ª consulta mèdica gratuïta sense compromís

  • Tractament

  • Anestèsia Tòpica

  • Revisions Post TractamentDetalls

¿Qué es el Onda?


Tractament mínimament invasiu de remodelació corporal. Consisteix en l’aplicació d’ones electromagnètiques d’alta freqüència (CoolwavesTM) intel·ligents i perfeccionades amb l’objectiu de: reduir el volum i el greix localitzat, millorar la cel·lulitis i eliminar la flaccidesa tensant i reafirmant de la pell.

A través de dos aplicadors les ones d’alta freqüència interaccionen amb el teixit subcutani provocant tres accions:

  • Mal sobre els adipòcits (que seran eliminats pel sistema limfàtic).
  • Elasticitat sobre els tractes verticals fibrosos de la cel·lulitis (millorant el seu aspecte).
  • Mal sobre els fibroblastos que reaccionen estimulant-se i fabricant grans quantitats de col·lagen i elastina millorant notablement la flaccidesa.

Es realitza sobre zones prèviament marcades de 225 cm2 a 400 cm2 on mitjançant els aplicadors es s’introdueix una alta quantitat d’energia segons la superfície exacta de la zona a tractar, durant uns 15 minuts. Posteriorment, es passa a una altra zona repetint el procés. En una sessió no s’haurien de tractar més de tres zones. Durant el tractament pot notar-se una lleugera sensació de calor.

Aquest Tractament aconsegueix remodelar el cos, però no és un mètode d’aprimament.

Zones d’Aplicació

El Tractament Onda és ideal per zones com cuixes, part interna i externa de malucs, flancs, glutis, abdomen, braços, papada,… A totes les zones que presentin greix acumulat i flaccidesa.

¿A Qui va Dirigit?


Dirigit a totes aquelles persones amb greix localitzat que volen remodelar el seu contorn corporal i no volen sotmetre’s a una Cirurgia com la Liposucció. L’Onda no és un Tractament per a perdre pes com a solució al sobrepès o Obesitat.

Resultats

L’Onda aconsegueix tractar la cel·lulitis, la flaccidesa i els cúmuls de greix localitzats en zones com a cuixes, part interna i externa de malucs, flancs, glutis, abdomen, braços, papada,…

Preguntes freqüents

1 Quan està indicat l'ONDA?

Està indicat per a tots aquells pacients que vulguin remodelar el cos i no es plantegin passar per un Quiròfan per a realitzar-se, per exemple una Liposucció.
1 És un Tractament ambulatori?

Per descomptat. És un Tractament no invasiu, el pacient podrà realitzar una vida absolutament normal després del Procediment encara que podrà tenir la zona lleument irritada durant unes hores.

1 És un Tractament dolorós?
No és dolorós encara que durant el Tractament pot sentir-se una lleugera sensació de calor.

1 Quantes sessions són necessàries?

El nombre de sessions depèn de la zona o zones a tractar i l'objectiu sempre el determinarà el Metge Especialista després de realitzar un petit estudi de la zona.
1 Té efectes secundaris?

L’ONDA no està indicat per a persones amb alteracions de la coagulació; trastorns neuropàtics de la sensibilitat: neuràlgia post-herpètica, neuropatia diabètica, etc.; ferides, infeccions o alteració de la pell en la zona a tractar; malalties greus descompensades; presa crònica de corticoides; varius o venes varicoses en la zona a tractar, trombosi o flebitis recents a la zona; marcapassos o desfibril·ladors. De tota manera, sempre ha de de el Metge Especialista el que ha d'indicar o no el Tractament després de realitzar una valoració.
1 Quan poden veure's els resultats?

Gairebé de manera immediata. Cal combinar aquest tractament amb una bona alimentació i exercici.

Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?