¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Mesoteràpia Facial

La Mesoteràpia Facial és un excel·lent Tractament de rejoveniment facial que revitalitza i millora la textura, flaccidesa, lluminositat i hidratació de la pell de la cara, coll, escot i mans.

És ideal per tractar els primers signes de l’envelliment però també com a prevenció. A més, també pot utilitzar-se per tractar cicatrius, acne, pigues o, fins i tot, psoriasis.

TOT INCLÒS

  • 1a visita gratuïta sense compromís
  • Tractament

  • Anestèsia Tòpica

  • Revisions Post TractamentDetalls

Què és la Mesoteràpia?


La Mesoteràpia Facial és l’aplicació mitjançant microinjeccions intradèrmiques locals d’una combinació de vitamines, minerals i aminoàcids que actuen regulant el creixement cel·lular i frenant l’oxidació i envelliment, amb l’objectiu de regenerar la pell, aportar-li hidratació i lluminositat, tractar la flaccidesa, millorar les arrugues i unificar el to.

El còctel vitamínic i els principis actius a injectar poden variar en funció de les necessitats del pacient, sempre serà el Metge Especialista el que determinarà el tipus de Mesoteràpia.

Els beneficis d’aquest Tractament són molts, tant a nivell preventiu com de curació.

A qui va dirigida?


La Mesoteràpia Facial va dirigida a totes aquelles persones que vulguin tractar o prevenir l’envelliment facial, millorar la fermesa de la pell o les arrugues i aconseguir una revitalització total del cutis de la cara, coll i escot.

Resultats

És un Tractament que ofereix molt bons resultats per a prevenir i tractar l’envelliment de la pell de cara, coll i escot.

La Mesoteràpia té una poderosa acció que desperta les funcions cutànies posant-les a treballar a ple rendiment. Així, rejoveneix la pell, afina arrugues, augmenta la hidratació aportant-li una gran lluminositat, millora la qualitat del teixit cutani en totes les seves cares, enforteix el teixit conjuntiu que s’encarrega de sostenir la pell, homogeneïtza el to, aconsegueix una pell més llisa, ferma, sana i brillant, protegeix la dermis d’agents interns i externs que acceleren l’envelliment i manté l’estructura i fermesa de la pell.

Preguntes freqüents

1 Quant temps duren els efectes de la Mesoteràpia?
Els resultats de la Mesoteràpia són visibles durant dos mesos. Per tant, és ideal realitzar una sessió de Mesoteràpia Facial cada dos mesos, 6 vegades a l'any.
1 És un Tractament indicat per omplir les arrugues?
S’ha de deixar clar que l'efecte més eficaç de la Mesoteràpia no és el farciment d'arrugues, encara que pot atenuar-les. Amb aquest fi existeixen altres Tractaments com l'Àcid Hialurònic o el Botox, no obstant això, la Mesoteràpia pot ajudar a millorar els resultats d'aquests.
1 Com és el Post Tractament?
Immediatament després de realitzar-se el Tractament es poden reprendre les activitats normals del dia a dia.
1 Té efectes secundaris?
No té efectes secundaris, tan sols en alguns casos poden aparèixer petits blaus o inflamació en la zona tractada que desapareixerà als pocs dies.
1 És un Tractament dolorós?

Les injeccions es realitzen amb una agulla molt petita pel que són pràcticament imperceptibles. A més, pot aplicar-se anestèsia tòpica per fer el Tractament més còmode.
1 Existeix una edat recomanada per a començar amb la Mesoteràpia?
La Mesoteràpia és un Tractament perfecte per a la prevenció d'arrugues i flaccidesa, per tant, és recomanable començar a partir dels 25 anys.
1 Pot realitzar-se durant tot l'any?
Per descomptat. La Mesoteràpia pot aplicar-se durant qualsevol època de l'any.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?