¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Mentoplàstia

La Mentoplàstia o Cirurgia del Mentó és una intervenció ràpida i senzilla que estilitza el rostre mitjançant la reestructuració del mentó.

La Cirurgia del Mentó és un dels Procediments més efectius per a millorar el perfil i l’atractiu.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Proves preoperatòries
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Controls postoperatoris fins a l'alta
  • Garantia COM

Detalls

Què és la Mentoplàstia?


La Mentoplàstia o Cirurgia del Mentó és el Procediment quirúrgic que modifica la projecció del mentó, augmentant-lo o disminuint-lo segons les necessitats estètiques del pacient amb l’objectiu d’aconseguir un rostre més harmònic i natural.

Procediment


El Procediment quirúrgic es realitza a partir d’una petita incisió intraoral per arribar a l’os del mentó i dur-se a terme els moviments o modificacions necessàries aconseguint una gran millora en els rostres facials del pacient, sobretot, en el seu perfil. Quan el pacient presenta un problema oclusal una Mentoplàstia no és suficient per a solucionar-lo.

Per a determinar el tipus de Tècnica que es durà a terme, la Primera visita amb el Cirurgià Plàstic és fonamental, et realitzarà un petit estudi facial, el podràs conèixer i dipositar la teva confiança en ell. A més t’aclarirà tots els dubtes que tinguis i t’acompanyarà durant tot el procés.

La intervenció normalment es realitza amb anestèsia local i una petita sedació general i té una durada d’uns 30 minuts. Els resultats són immediats, encara que ha de deixar-se que baixi la inflamació dels primers dies.

Si parlem de la Mentoplàstia d’Augment consisteix en la col·locació d’una pròtesi de silicona o qualsevol altre material sintètic, per aconseguir una projecció superior del mentó. Aquesta Cirurgia es combina en moltes ocasions amb la Rinoplàstia (Cirurgia de Nas), denominant-se llavors Perfiloplàstia.

Aquesta intervenció, es realitza amb una lleu incisió en la mucosa bucal, entre el solc format pel llavi inferior i les genives. A través d’aquesta incisió, es crea una cavitat de volum suficient per allotjar a la pròtesi prevista. Alguns Cirurgians prefereixen realitzar la incisió sota la barbeta.

Preguntes freqüents

1 Quan està indicada la Mentoplàstia?
- Per a corregir malformacions de la zona del mentó produïdes per anomalies en els ossos de la mandíbula
- Per a donar-li projecció al mentó i harmonia i naturalitat al rostre
- Per aconseguir un rostre més ovalat i allargat.
1 Quina durada té una intervenció de Mentoplàstia?
Només uns 40 minuts.
1 Sentiré alguna cosa durant la intervenció?
La valoració pre-anestèsica és fonamental. Serveix per a preparar-te adequadament per a l'acte quirúrgic. El nivell actual de l'anestèsia és de màxima seguretat.

L'anestèsia utilitzada habitualment en una Mentoplàstia és local i una petita sedació general.
1 Com és la recuperació en una Mentoplàstia?
• Podràs patir una lleugera inflamació durant uns dies i una lleu molèstia sobretot en parlar i menjar.
• Pot aparèixer algun petit hematoma que desapareixerà en 15-20 dies.
• És important una bona higiene bucal per a evitar infeccions.
• Els resultats seran definitius a partir dels 3-5 mesos.
1 Serà visible la incisió?
Si la incisió s'ha realitzat dins la boca, la forma més habitual, no serà visible. Si per contra s'ha realitzat sota el mentó quedarà molt dissimulada i anirà desapareixent amb el temps.
1 Quants controls post operatoris requereix una Mentoplàstia?
Fins passat un any de la Cirurgia no et donarem l'alta definitiva. Durant aquest temps realitzarem cures i controls periòdics perquè l'evolució i els resultats siguin els previstos.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?