¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Bypass Gàstric

El Bypass Gàstric és la Cirurgia de l’Obesitat més utilitzada i amb resultats més contrastats. Aquesta Tècnica, realitzada per Laparoscòpia, es basa en la reducció de la capacitat de l’estómac, a més provoca que els aliments no s’absorbeixin adequadament a l’intestí prim.

Aconsegueix pèrdues d’excés de pes del 65-75% durant els primers mesos, per continuar perdent pes fins a normalitzar-lo.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís

  • Estudi antropomètric
  • Proves preoperatòries

  • Quiròfan

  • Anestèsia

  • Recovery

  • Controls postoperatoris fins a l'alta
  • Seguiment Multidisciplinari de 3 anys


Detalls

Què és un Bypass Gàstric?


El Bypass Gàstric és la Tècnica de Cirurgia Bariàtrica més utilitzada per tractar Obesitats Mòrbides (IMC superior a 40) i amb resultats més contrastats. Modifica el sistema digestiu per a aconseguir dos objectius: reduir la quantitat d’aliments que poden ingerir-se (fi restrictiva) i minimitzar la capacitat d’absorció d’aquests nutrients en l’intestí prim.

El Bypass Gàstric redueix el volum de l’estómac fins a deixar-lo amb una capacitat de 20-30 cc. a través d’una secció al llarg de la curvatura menor, al mateix temps que es realitza una derivació intestinal. D’aquesta manera el sistema digestiu absorbeix menys nutrients i calories.

Actualment, la intervenció sol realitzar-se per via laparoscòpica, fet que redueix significativament les complicacions d’una intervenció convencional i ofereix un millor resultat estètic.

Després de realitzar-se un Bypass Gàstric, el pacient se sent satisfet ingerint una menor quantitat d’aliments i, per tant, disminueix l’aportació calòrica diària. Aquest fet permet una bona qualitat de vida amb pèrdues de pes importants i mantingudes a llarg termini. La major pèrdua de pes es dóna fonamentalment durant els primers 4-6 mesos després de la intervenció i després es redueix de forma gradual amb el pas del temps.

El Tractament no finalitza amb la intervenció en sí. A la Clínica Opción Mèdica, després de més de 35 anys tractant l’Obesitat, l’experiència ens ha demostrat que ha de realitzar-se un íntegre seguiment per aconseguir els resultats desitjats en un futur. Per això, la Unitat d’Obesitat, compta amb un reconegut Equip Multidisciplinari que segueix la correcta evolució del pacient durant tres anys a través d’un exclusiu programa per a afermar el canvi d’hàbits i assegurar així els resultats.

A qui va dirigit el Bypass Gàstric?


Aquest Tractament està indicat per a pacients amb un Índex de Massa Corporal (IMC) a partir de 40, però sempre ha de ser el Metge Especialista el que recomani el Procediment d’elecció després de realitzar un petit estudi de les característiques i necessitats de cada pacient.

Preguntes freqüents

1 Quin temps de recuperació he d’esperar després d’una intervenció de Bypass Gàstric?

Actualment com majoritàriament es realitzen via laparoscòpica la recuperació és més ràpida i el pacient sol reincorporar-se al treball als 7-10 dies.
1 Què inclou la intervenció?

A més dels drets de quiròfan i un preoperatori exhaustiu, a Clínica Opción Médica, et realitzarem els controls quirúrgics postoperatoris durant 1 any (fins a l'alta mèdica) i 3 anys de seguiment per part del nostre reconegut Equip Multidisciplinari.
1 Quan està indicada la Cirurgia de Bypass Gàstric?

Quan tens un IMC superior a 40 i en casos de menjadors compulsius, incapaços de controlar els seus impulsos amb el menjar. Però sempre ha de ser el Metge Especialista qui la recomani.
1 Quina alimentació hauré de seguir després de la intervenció?

Durant les primeres quatre setmanes després de la intervenció, s'ha de seguir una dieta líquida i semilíquida. A partir de la cinquena setmana podràs menjar cinc vegades al dia en petites quantitats.


Després d'un Bypass Gàstric, has d'aprendre a cuidar el tipus d'aliments a ingerir per a evitar les deposicions toves o diarreiques, i complementar la ingesta amb suplements vitamínics i minerals.

1 Quants quilos es poden perdre amb el Bypass Gàstric?
- Els pacients poden perdre entre un 60%-75% de l'excés de pes.

- Gran part del pes es perd durant els primers 4-6 mesos.
La pèrdua de pes es manté durant tota la vida, tret que es realitzin abusos dietètics continuats.
1 Puc recuperar el pes perdut?
El pes pot recuperar-se. Per evitar-ho, a Clínica Opción Médica, el Tractament té una duració de 3 anys. Durant aquest període el nostre reconegut Equip Multidisciplinari tractarà al pacient perquè aconsegueixi afermar els nous hàbits alimentaris i d’estil de vida.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?