¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Encreuament Duodenal

L’Encreuament Duodenal és una Tècnica Mixta de Cirurgia Bariàtrica que combina dues operacions, una amb fi restrictiu i l’altra amb finalitat malabsortiva, de manera que les dues es sumen. Així, es restringeix tant la ingesta com la quantitat de calories i nutrients que el cos absorbeix.

El Tractament es realitza mitjançant laparoscòpia, la qual cosa permet un post-operatori més curt i amb menys complicacions.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís

  • Estudi antropomètric

  • Proves preoperatòries

  • Quiròfan

  • Anestèsia

  • Recovery

  • Controls postoperatoris fins a l'alta

  • Seguiment Multidisciplinari de 3 anys

Detalls

Què és l’Encreuament Duodenal?


La intervenció d’Encreuament Duodenal o Derivació Biliopancreàtica amb Encreuament Duodenal consisteix, en primer lloc, en realitzar una Gastrectomia Vertical o Màniga Gàstrica per a seccionar una part de l’estómac per la seva curvatura major, deixant-lo en forma de ”tub”. En segon lloc, es realitza un Bypass Bilio-pancreàtic mitjançant el qual s’escurça la longitud de l’intestí i d’aquesta forma s’impedeix que s’assimili el greix dels aliments ingerits.

Gràcies a aquesta intervenció el pacient absorbeix únicament el 30% dels greixos i el 80% dels hidrats de carboni ingerits.

A Clínica Opción Médica, després de més de 35 anys tractant l’Obesitat, l’experiència ens ha demostrat que a més de la intervenció en sí, ha de realitzar-se un íntegre seguiment per a aconseguir els resultats desitjats en un futur. Per això, la Unitat d’Obesitat, compta amb un reconegut Equip Multidisciplinari que segueix la correcta evolució del pacient durant tres anys a través d’un exclusiu programa que aconsegueix afermar el canvi d’hàbits i assegurar així els resultats a futur.

A qui va dirigit l’Encreuament Duodenal?


Aquesta Tècnica està especialment indicada en persones que pateixen Obesitat Mòrbida (IMC igual o superior a 40) i en pacients que presenten Obesitat severa amb malalties associades com la Diabetis, Cardiopaties, Osteoartritis, problemes respiratoris, etc. encara que sempre ha de ser el Metge Especialista el que acabi de determinar el Tractament més adequat per a cada persona.

Preguntes freqüents

1 Quina és la duració de la intervenció?
En funció de cada pacient, la operació pot tenir una durada d’entre 1 i 3 hores.
1 Quant tardaré en recuperar-me?
El procés de recuperació varia en funció de cada pacient, però en general, al tractar-se d'una intervenció per laparoscòpia, el postoperatori és més ràpid i el pacient sol reincorporar-se a la feina als 7-10 dies.
1 Quant pes puc perdre?
Amb el Encreuament Duodenal la expectativa d’aprimament és del 80-85% del excés de pes després de dos anys de la intervenció.
1 Puc recuperar el pes perdut?
El pes perdut podria recuperar-se en cas de no seguir les indicacions dels Metges Especialistes durant els 3 anys que dura el Tractament.

Durant aquest període, el nostre reconegut Equip Multidiscilplinar tracta al pacient amb l'objectiu de que aconsegueixi afermar els nous hàbits alimentaris i d'estil de vida.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?