¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Tub Gàstric

El Tub Gàstric o Sleeve és un Tractament Quirúrgic que redueix la capacitat de l’estómac un 80% de forma definitiva. És el primer graó en la Cirurgia de l’Obesitat, una solució definitiva per a la pèrdua de l’excés de pes.

El seu gran avantatge enfront d’altres tècniques és que no presenta seqüeles malabsortives ni dèficit de minerals o vitamines.

TOT INCLÒS

  • 1ª consulta gratuïta sense compromís
  • Estudi antropomètric
  • Proves preoperatòries
  • Quiròfan
  • Anestesia
  • Recovery
  • Controls postoperatoris fins a l’alta
  • Seguiment Multidisciplinari de 3 anys

Detalls

Què és el Tub Gàstric?


El Tub Gàstric, Màniga Gàstrica o Sleeve, és una Tècnica basada en la reducció laparoscòpica de l’estómac en la seva curvatura major, disminuint la seva capacitat fins als 80-120cc (1.000cc és el volum habitual) i deixant-lo en forma tubular.

La secció de l’estómac es realitza mitjançant l’ús de grapadores automàtiques, creant 3 fileres de grapes a cada costat i es reforça amb una sutura manual. La Tècnica Quirúrgica redueix significativament els riscos d’una operació convencional.Amb el Tub Gàstric pot experimentar-se una pèrdua de pes d’un 60-70% en un període de 6 a 12 mesos.

Després de més de 35 anys tractant l’Obesitat, l’experiència ens ha demostrat que ha de realitzar-se un íntegre seguiment per aconseguir els resultats desitjats. Per això, la Unitat d’Obesitat de Clínica Opción Médica, compta amb un reconegut Equip Multidisciplinari que segueix la correcta evolució del pacient a través d’un exclusiu programa per a afermar el canvi d’hàbits i assegurar així els resultats a futur.

A qui va dirigit el Tub Gàstric?


Aquest tractament està indicat per a pacients amb un Índex de Massa Corporal (IMC) de 35-45 i com a alternativa quirúrgica en cirurgies de risc (IMC > 55). A més, permet, si el cas ho requereix, procedir a realitzar, en un segon temps, un Bypass Gàstric o una derivació biliopancreática.

Preguntes freqüents

1 Quan dura la intervenció?
Té una durada aproximada de 2 hores. Com es realitza per via laparoscòpica comporta un menor risc operatori i el procés de recuperació és més ràpid, per la qual cosa l'estada a l'hospital sol ser de 2-3 dies.
1 És una intervenció perillosa?
És una Cirurgia de baix risc i, contràriament a altres Cirurgies de l'Obesitat, no es realitza cap encreuament entre els intestins i l'estómac, conserva el seu sistema d'ompliment i buidatge natural.
1 Quins són els resultats?
Els resultats obtinguts són similars als obtinguts amb el Bypass Gàstric.
1 Com és la recuperació de la intervenció de tub gàstric?
Després de la intervenció les molèsties són escasses i el postoperatori es fa molt suportable. La reincorporació del pacient a la seva vida laboral sol ser després de 7 dies de la intervenció.
1 Què inclou la intervenció de Tub Gàstric?
A més dels drets de quiròfan i un preoperatori exhaustiu, et realitzarem els controls quirúrgics postoperatoris durant 1 any (fins a l'alta mèdica) i 3 anys de seguiment per part del nostre reconegut Equip Multidisciplinari.
1 Quina alimentació he de seguir en un futur?
El volum de l’estómac es redueix, per la qual cosa, el pacient sent una sensació de sacietat constant.

Amb el Sleeve la fisiologia de l'estómac es manté i no es produeix malabsorció intestinal, per tant, es poden ingerir tot tipus d'aliments amb moderació.

Així mateix, el pacient no precisa de suplements vitamínics i no pateix processos diarreics.
1 Puc recuperar el pes perdut?
Si, el pes pot recuperar-se. Per evitar-ho, el Tractament ha de tenir una durada de 3 anys, així, amb l’ajuda del nostre reconegut Equip Multidisciplinari, el pacient podrà afermar els nous hàbits alimentaris i d’estil de vida.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?