¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Baló Intragàstric

El Baló Intragástric (BIG) és un Tractament segur i efectiu especialment indicat a pacients amb sobrepès o Obesitat que jan han intentat perdre pes amb dietes i exercici sense èxit. Es tracta d’un Procediment Endoscòpic que permet al pacient perdre fins el 100% del seu excés de pes amb un 98% de casos d’èxit.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís amb estudi antropomètric
  • Proves preoperatòries
  • Col·locació + retirada endoscòpica
  • Anestèsia i recovery
  • Controls postoperatoris fins l’alta
  • Seguiment multidisciplinari de 2 anys fet per Metges Especialistes (Endocrins, Endoscopistes, Metges Interns, Psiquiatres i Metges Esportius) Psicòlegs, Nutricionistes i Entrenadors Personals
  • Cursos de creixement personal
  • Tallers nutricionals i showcookings
  • Sessions amb entrenador personal
  • Altres activitats educoformatives

Detalls

¿Què és el Baló Intragàstric?


El Baló Intragàstric és un Tractament per perdre pes i lluitar contra la Obesitat. Es tracta d’introduir durant sis mesos a l’estómac un Baló de silicona per via oral, sense cirurgia, acompanyat d’una lleugera sedació perquè el pacient no senti dolor. El procés de col·locació té una duració d’uns 15 minuts i el pacient en una hora ,aproximadament, por anar-se’n a casa.

Una vegada col·locat a l’estómac, el Baló s’omple amb sèrum fisiològic, tenyit de blau, per aconseguir provocar una gran sensació de sacietat, inhibir la gana i permetre al pacient menjar porcions més petites per tal d’aconseguir una pauta dietètica baixa en calories.

Per assegurar els resultats, el pacient ha d’aconseguir adquirir nous hàbits alimentaris i d’estil de vida i consolidar-los. El reconegut Equip Multidisciplinari de Clínica Opción Médica t’acompanyarà durant 2 anys per aconseguir-ho seguint un exclusiu programa de reeducació nutricional on realitzaràs diferents visites i activitats.

És un procediment no quirúrgic, eficaç, ràpid i segur, que no precisa d’ingrés hospitalari.

¿A qui va dirigit el Baló Intragàstric?


El Baló Intragàstric està indicat per persones amb un Índex de Massa Corporal d’ entre 27-28 a 40 (Sobrepès, Obesitat tipus I y tipus II). És una excel·lent Tècnica per perdre pes però sempre ha de ser el Metge Especialista, després  d’un senzill estudi personal, el que determini el millor Tractament para cada pacient.

Preguntes freqüents

1 Quines seran les sensacions després de la col·locació del BIG?
Durant els dos primers dies pots sentir algunes molèsties com pesadesa a l’estómac, nàusees, vòmits... és normal. El estómac intueix un cos estrany i triga uns dies en habituar-se. Els símptomes remetran amb la medicació prescrita pel teu metge i podràs reincorporar-te a les teves activitats habituals ràpidament.
1 Com actua el Baló Intragàstic?
Gràcies al volum que ocupa a l’estómac redueix dràsticament la sensació de gana i fa que el buidat gàstric sigui més lent, mantenint més estables els nivells de glucosa en sang. Elimina el cercle viciós gana-ansietat-gana i proporciona sensació de control.
1 Quant pes puc arribar a perdre?
Amb el Baló Intragàstric pots perdre fins a 35Kg. Els resultats obtinguts i el seu manteniment a llarg termini, depenen, en gran mesura, del teu nivell d’adhesió al canvi d’hàbits alimentaris i d’estil de vida.

L’Equip Mèdic de Clínica Opción Médica et donarà les claus necessàries perquè puguis perdre tot el pes que et sobra i compleixis els objectius.
1 Qui em farà el seguiment?
Durant el Tractament estaràs acompanyat d’un Equip Multidisciplinari format per Metges, Endocrins, Disgestòlegs, Nutricionistes i Psicòlegs. Es molt important seguir el programa de reeducació.

Es a dir, assistir a totes les cites i controls, seguir les indicacions mèdiques i nutricionals, assistir a les sessions de psicoteràpia de recolzament, tan individuals com col·lectives, etc.
1 Puc recuperar el pes perdut després del BIG?
El pes pot recuperar-se. Per evitar-ho, prolongarem el Tractament fins a 2 anys perquè amb l’ajuda del nostre reconegut Equip Multidiscilplinari puguis afermar els nous hàbits dietètics i d’estil de vida.

¿En qué consiste el Tratamiento del Balón Intragástrico? ¡El Dr. Saenger nos lo explica!

Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?