¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

BIG Flash

BIG FLAIX és un nou Procediment, segur i eficaç indicat per a persones amb sobrepès o inici d’Obesitat (Índex de Massa Corporal entre 27 i 30), pacients que no presenten malalties associades, psicopàtiques o trastorns de la conducta alimentària. La pèrdua de pes estimada pot arribar fins als 20 quilos en funció de la massa corporal i la disciplina del propi pacient.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Estudi antropomètric

  • Proves preoperatòries
  • Col·locació +retirada
  • Anestèsia
  • Recovery

  • Control postoperatori

  • Seguiment Mensual Nutricional

Detalls

QUÈ ÉS EL BIG FLASH?


s un nou i eficaç Tractament indicat per a pacients amb un IMC (Índex de Massa Corporal) entre 27 i 30 que no presenten malalties associades, psicopàtiques o trastorns de la conducta alimentària.

Consisteix a introduir durant 6 mesos a l’estómac un Baló de silicona per via oral, sense cirurgia, acompanyat d’una lleugera sedació perquè el pacient no senti dolor. El procés de col·locació té una durada d’uns 15 minuts i en una hora aproximadament el pacient pot anar-se’n a casa.

Una vegada col·locat en l’estómac, el Baló s’omple amb sèrum fisiològic, tenyit de blau, per aconseguir provocar una gran sensació de sacietat, inhibir la gana i permetre al pacient menjar porcions més petites i seguir una pauta dietètica baixa en calories.

Per a assegurar els resultats, el pacient ha d’aconseguir adquirir nous hàbits alimentaris i d’estil de vida i afermar-los. L’Equip Nutricional de Clínica Opción Médica t’acompanyarà durant sis mesos per a aconseguir-ho.

És un procediment no quirúrgic, eficaç, ràpid i segur, que no precisa d’ingrés hospitalari.

A QUI VA DIRIGIT EL BIG FLASH?


BIG FLASH està indicat per a persones amb un IMC entre 27 i 30 (Sobrepès o inici d’Obesitat). És una excel·lent Tècnica per a perdre pes però sempre ha de ser el Metge Especialista el que determini el millor tractament per a cada pacient.

Preguntes freqüents

1 És un Tractament indicat per a tota mena de pacients?
No. És un Procediment indicat per a persones amb sobrepès o amb inici d’Obesitat (Índex de Massa Corporal entre 27 i 30), pacients que no presenten malalties associades, psicopàtiques o trastorns de la conducta alimentària. Sempre ha de ser el Metge Especialista el que el recomani aquest Tractament.
1 Què notaré després de la col·locació del BIG FLAISH?

Durant els dos primers dies pots sentir algunes molèsties com pesadesa a l'estómac, nàusees, vòmits,... és normal.

L'estómac intueix un cos estrany i triga uns dies a habituar-se. Els símptomes remetran amb la medicació prescrita pel teu metge i podràs reincorporar-te a les teves activitats habituals ràpidament.
1 Com actua el Baló Intragàstric?
Gràcies al volum que ocupa a l'estómac redueix dràsticament la sensació de gana.

A més, aconsegueix  que el buidatge gàstric sigui més lent, mantenint més estables els nivells de glucosa en sang i reduint la sensació de fam.
1 Quant pes puc arribar a perdre?

Amb el BIG FLASH pots perdre fins a 20 quilos. Els resultats obtinguts i el seu manteniment a llarg termini dependran, en gran manera, del teu nivell d'adhesió al canvi d'hàbits alimentaris i d'estil de vida.

L'Equip Nutricional de Clínica Opción Médica et donarà algunes pautes necessàries perquè puguis perdre tot el pes que et sobra i compleixis els teus objectius.
1 Qui em realitzarà el seguiment?
Durant els sis mesos que portaràs el Baló a l'estómac realitzaràs un seguiment mensual amb el nostre Equip Nutricional.
1 Puc recuperar el pes després del BIG FLASH?

El pes pot recuperar-se. És important afermar nous hàbits dietètics i d'estil de vida durant aquest procés.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?