¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Mètode POSE

El Mètode POSE és un nou i eficaç Tractament per perdre pes de forma segura, senzilla i sense passar gana. Consisteix en realitzar una sèrie de plecs a l’estómac per reduir la seva forma i capacitat a través d’una endoscòpica, sense incisions.

TOT INCLÒS

 • 1a consulta gratuïta sense compromís amb estudi antropomètric
 • Proves preoperatòries
 • Col·locació + retirada endoscòpica
 • Anestèsia i recovery
 • Controls postoperatoris fins l’alta
 • Seguiment multidisciplinari de 3 anys fet per Metges Especialistes (Endocrins, Endoscopistes, Metges Interns, Psiquiatres i Metges Esportius) Psicòlegs, Nutricionistes i Entrenadors Personals
 • Cursos de creixement personal
 • Tallers nutricionals i showcookings
 • Sessions amb entrenador personal
 • Altres activitats educoformatives

Detalls

Què és el Mètode POSE?


El Mètode POSE és una Tècnica Mínimament Invasiva que consisteix en la reducció de la forma i el volum de l’estómac a través de diferents plecs que tenen l’objectiu de reduir i limitar l’extensió de la pròpia zona i alhora actuar sobre la secreció de grelina, la hormona encarregada de produir la sensació de sacietat. Els plecs creats a l’estómac modifiquen la seva forma i produeixen un alentiment del buidatge gàstric, ajudant també a allargar l’efecte saciant.

La intervenció es realitza via endoscòpica, sense incisions. Amb el Mètode POSE el pacient sent major sacietat i, per tant, queda satisfet ingerint menys quantitat d’aliments.

Durant dècades per a combatre amb èxit l’Obesitat s’havia de recórrer-se a una Cirurgia, eren i són intervencions molt efectives però comporten el risc associat d’una Cirurgia oberta, és per això que només solen recomanar-se a partir d’Índexs de Massa Corporal de més de 30. El POSE, com és un procediment sense incisions, ofereix importants avantatges:

 • Menys dolor
 • Disminució del risc d’infecció
 • Absència de cicatrius externes
 • Ràpida recuperació
 • Règim ambulatori o estància hospitalària curta

El Mètode POSE forma part d’un Tractament Mèdic Multidisciplinari. El reconegut Equip Multidisciplinari de Clínica Opción Médica t’acompanyarà durant 3 anys per tal que aconsegueixis adquirir nous hàbits alimentaris i d’estil de vida i afermar-los.

A qui va dirigit el Mètode POSE?


El Mètode POSE està especialment indicat per a pacients amb un Índex de Massa Corporal superior a 30. És una efectiva Tècnica per a perdre pes però sempre ha de ser el Metge Especialista, després d’un senzill estudi personal, el que determini el millor tractament per a cada pacient.

Preguntes freqüents

1 Quina duració té la intervenció del Mètode POSE?
La seva durada sol ser de 45 minuts aproximadament, es realitza sota anestèsia general i, com es tracta d'una intervenció senzilla i considerada de baix risc, sol ser de tipus ambulatori, encara que serà sempre el Doctor qui determini, depenent de cada cas, el temps d'hospitalització necessari.
1 Com és la recuperació després del POSE?
Com no hi ha incisions ni ferides externes, el procés de recuperació és molt ràpid i poc dolorós.

El pacient pot operar-se un divendres i reincorporar-se a la seva vida laboral el dilluns, sense molèsties i sense que ningú percebi que s'ha sotmès al Tractament.

Els dies posteriors hauràs de seguir una dieta similar al règim habitual que es prescriu després d'una cirurgia d’Obesitat.
1 Quins resultats puc esperar?
Amb el mètode POSE és possible arribar a perdre tot l'excés de pes i aconseguir el normopes.

Per obtenir els millors resultats és important acompanyar el tractament d'un programa de reeducació d'hàbits alimentaris i d'estil de vida.
1 Qui em realitzarà el seguiment?
Durant el Tractament estaràs acompanyat d'un Equip Multidisciplinari format per Metges, Endocrins, Digestòlegs, Nutricionistes i Psicòlegs.

És molt important seguir el programa de reeducació. És a dir, acudir a totes les cites i controls, seguir les indicacions mèdiques i nutricionals, assistir a les sessions de psicoteràpia de suport tant individuals com col·lectives, etc.
1 Puc recuperar el pes perdut després del Mètode POSE?
El pes pot recuperar-se. Per a evitar-ho, prolongarem el Tractament fins als 3 anys perquè, amb l'ajuda del nostre reconegut Equip Multidiscilplinari, puguis afermar els nous hàbits dietètics i d'estil de vida.

¿En qué consiste el Método Pose? ¡El Dr. Saenger nos lo explica!

Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?