¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Reparació Post-Bariàtrica

La Reparació Post-Bariátrica és un Tractament Mínimament Invasiu indicat per a aquells pacients que han tornat a recuperar pes després de sotmetre’s a una Cirurgia Bariàtrica. Es tracta de realitzar, via oral, diferents ancoratges amb la finalitat de reduir els volums gàstrics i limitar el diàmetre de la sortida de l’estómac. Així, el pacient recuperarà la sensació de sacietat i limitarà la ingesta d’aliments.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís amb estudi antropomètric
  • Proves preoperatòries
  • Anestèsia i recovery
  • Controls postoperatoris fins l’alta
  • Seguiment multidisciplinari de 3 anys fet per a Metges Especialistes (Endocrins, Endoscopistes, Metges Interns, Psiquiatres i Metges Esportius) Psicòlegs, Nutricionistes i Entrenadors Personals
  • Cursos de creixement personal
  • Tallers nutricionals i showcookings
  • Sessions amb entrenador personal
  • Altres activitats educoformatives

Detalls

Què és la Reparació Post-Bariàtrica?


La Reparació Post-Bariàtrica és un Tractament específic per a aquells pacients que després de sotmetre’s a una Cirurgia Bariàtrica han tornat a recuperar pes. Mitjançant una senzilla endoscòpia, el metge realitza diferents ancoratges a través de sutures amb la finalitat de reduir els volums gàstrics dilatats amb el temps, tant en la zona gàstrica, com en la duodenal, limitant també el diàmetre de la sortida de l’estómac. L’objectiu és que el pacient recuperi la sensació de sacietat i limitar així la ingesta diària d’aliments.

Encara que les sutures estan preparades per romandre durant tota la vida a l’estómac, és un procediment reversible. És a dir, si es considera necessari, és possible desfer els plecs i retornar a l’estómac al seu estat original.

Per aconseguir l’objectiu, el pacient ha d’adquirir nous hàbits alimentaris i d’estil de vida i, el més important, afermar-los. El reconegut Equip Multidisciplinari de Clínica Opción Médica acompanya a tots els nostres pacients durant tres anys per a seguir un exclusiu programa on realitzen diferents visites i activitats per a assegurar així els resultats a futur.

A qui va dirigida la Reparació Post-Bariàtrica?


La Reparació Post-Bariàtrica és un Tractament dirigit a pacients que han recuperat pes després de sotmetre’s a una Cirurgia Bariàtrica. Per a determinar si la Reparació Pos- Bariátrica està indicada per a tu, els especialistes de Clínica Opción Médica et faran un examen mèdic complet, incloent consulta nutricional i dietètica, i, finalment, verificaran amb una endoscòpia la possible dilatació de l’estómac.

Preguntes freqüents

1 Quina és la duració de la intervenció?
La seva durada sol ser de 50 minuts, es realitza sota anestèsia general i, com es tracta d'una intervenció senzilla i considerada de baix risc, l'ingrés sol ser de tipus ambulatori, encara que serà sempre el Metge qui determini, depenent de cada cas, el temps d'hospitalització necessari.
1 Com és la recuperació després del Tractament?
Com no hi ha incisions ni ferides externes, el procés de recuperació és molt ràpid i poc dolorós. Els dies posteriors a la intervenció, hauràs de seguir una dieta similar al règim habitual que es prescriu després d'una Cirurgia d’Obesitat.
1 Quins són els seus avantatges?
És l'únic procediment útil per a revisar un Bypass Gàstric. Com es realitza per via endoscòpica sense necessitat d'incisions, ofereix importants avantatges

:
- Menys dolor

- Disminució del risc d'infecció

- Absència de cicatrius externes
- Recuperació més ràpida

- Estades hospitalàries més curtes o en règim ambulatori
1 Quins resultats es poden esperar?
Després de la Cirurgia, els pacients recuperen la sensació de sacietat perduda i poden perdre tot el pes que els hi sobrava, sempre i quan s’adhereixin al Programa Multidisciplinari de Clínica Opción Médica.
1 Puc recuperar el pes perdut?
És possible recuperar el pes perdut. Per evitar-ho, el Tractament s’ha d’allargar 3 anys, així, amb l’ajuda del nostre reconegut Equip Multidisciplinari, el pacient podrà afermar els nous hàbits alimentaris i d’estil de vida.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?