¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Otoplàstia

L’Otoplàstia o Cirurgia de les Orelles és un eficaç Tractament que corregeix el desenganxament de les orelles del cap, la forma i la grandària.

És una afecció força ordinària que sol operar-se en edats primerenques (a partir dels 6 anys) per a evitar situacions cruels i de burla per part dels petits, que poden afectar en el desenvolupament psicològic del menor. És l’única Cirurgia Plàstica que compta amb la conformitat de la SECPRE en quan es tracta de menors. 

És una intervenció senzilla, amb resultats molt naturals i definitius que aconsegueix aportar confiança i seguretat al pacient.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Proves preoperatòries
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Controls postoperatoris fins a l'alta

Detalls

Què és la Otoplàstia?


L’Otoplàstia o Cirurgia de les Orelles és una eficaç Tècnica utilitzada per a corregir la separació de les orelles del cap, una imperfecció que comunament sol denominar-se “orelles en nansa o de soplillo”.

La intervenció consisteix en realitzar una incisió a la part posterior de l’orella, en la seva unió amb el cap, a través de la qual es remodela el cartílag auricular, es redueix la profunditat i la forma de la petxina i s’elimina la pell sobrant.

Procedimient


La primera visita d’Otoplàstia és el primer contacte amb el Cirurgià Plàstic. És un acte molt important ja que el podràs conèixer i dipositar la teva confiança en ell. A l’exploració clínica, el Cirurgià examinarà les teves orelles, la forma, la grandària i la proporcionalitat respecte al rostre. Després t’aconsellarà i explicarà quina és la Tècnica més adequada per al teu cas, així com les expectatives i resultats que has d’esperar.

És una intervenció senzilla, amb resultats molt satisfactoris que té una durada d’1 a 2 hores.

Preguntes freqüents

1 Quan està indicada l’Otoplàstia?
• Orelles en nansa o de “soplillo”
• Orelles en forma de copa
• Deformacions postraumàtiques, etc.
1 Quant dura la intervenció d’Otoplàstia?
La intervenció d’Otoplàstia dura entre 30 i 45 minuts per orella i sempre es realitza per Cirurgians Plàstics experimentats.
1 Sentiré alguna cosa durant la Cirurgia?
La valoració pre-anestèsica és fonamental. Serveix per a preparar-te adequadament per a l'acte quirúrgic d’Otoplàstia. El nivell actual de l'anestèsia és de màxima seguretat.

L'anestèsia utilitzada habitualment en una Otoplàstia és de tipus general en nens i local acompanyada d'una lleugera sedació en adults.
1 Com és la recuperació en una intervenció d’Otoplàstia?
Després de la intervenció d’Otoplàstia, es col·loca un embenatge a cada orella i durant 1-2 setmanes s'aconsella posar una cinta esportiva, sobretot a la nit.

Després d'una intervenció d’Otoplàstia, es recomana no assecar el cabell amb aire calent les primeres setmanes, ja que tindràs una disminució temporal de la sensibilitat de les orelles i podries produir-te una cremada per no sentir la sensació de calor. Als pocs mesos, recuperaràs del tot la sensibilitat de la zona.
1 Quants controls posteriors requereix una Otoplàstia?
Fins passat un any de la Cirurgia no et donarem l'alta definitiva. Durant aquest temps realitzarem cures i controls periòdics perquè l'evolució i els resultats siguin els previstos.

Abans i després

¿En qué consiste la Otoplastia? ¡El Dr. Mora nos lo explica!

Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?