¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Peeling

Tractament d’última generació, no invasiu i indolor, que aconsegueix rejovenir i millorar l’aspecte de la pell de forma excel·lent i immediata podent-se realitzar en qualsevol època de l’any.

El Peeling PRX s’utilitza per a tractar casos de pèrdua de lluminositat, flaccidesa de teixits facials, estries, melasma o cicatrius (d’acne o varicel·la) o com a base d’altres Tractaments com els Fils Tensors, el Plasma Ric en Plaquetes, la Mesoteràpia o Farciments Facials entre d’altres. Per tant, pot ser un Tractament potenciador d’altres Procediments.

TOT INCLÒS

  • 1a visita gratuïta sense compromís
  • Tractament

  • Anestesia Tòpica
  • Revisions Post tractamentDetalls

Què és el peeling PRX?


Nou Procediment que aconsegueix estimular la dermis sense perjudicar l’epidermis per retornar-li salut al rostre.

El Peeling PRX combina el Peeling convencional a base d’àcid tricoroacètic (TCA) al 33% amb peròxid d’hidrogen per minimitzar els efectes agressius del Peeling. Així estimula la dermis de manera no invasiva.

El PRX és un Tractament bio-revitalitzant cutani no invasiu que estimula els fibroblastos i factors de creixement sense fer malbé la pell. A més, no és fotosensibilitzant, fet que aconsegueix que sigui un Procediment que pot realitzar-se durant tot l’any.

Aquesta Tècnica tracta la flaccidesa dels teixits, millora l’aparença de la pell sense danyar-la, elimina estries, melasma, cicatrius (d’acne o varicel·la) i taques i potència el resultat d’altres Tractaments.

A qui va dirigit?


És un Tractament recomanat a un públic molt ampli ja que és un bio-revitalitzant sense agulles. El Peeling PRX va dirigit a totes aquelles persones que volen millorar el seu aspecte cutani, prevenir la flaccidesa i afavorir la uniformitat del pigment. Pacients que volen combatre estries, melasma, cicatrius, taques… amb l’objectiu de millorar l’aparença de la pell sense agredir-la.

Resultats

El Peeling PRX és un Tractament revitalitzador que activa la joventut de la pell i aconsegueix que llueixi més bonica, lluminosa i radiant. A més, combinat amb altres Tractaments, aconsegueix augmentar els beneficis dels procediments posteriors.

Preguntes freqüents

1 Com actua el Peeling?
Aquest Tractament afavoreix l'estimulació dels fibroblastos i els factors de creixement sense fer malbé ni inflamar la pell.
1 Com s'aplica el Peeling?
L'aplicació és senzilla, còmoda, ràpida i indolora. Es realitza aplicant diverses capes de producte fins la seva absorció total amb un massatge específic, a continuació es procedeix a la rentada i s'aplica una crema hidratant. La seva durada és variable però sol ser d'uns 30 minuts.
1 Quin és el nombre de sessions recomanat?
Es recomanen entre 3 i 5 sessions per aconseguir els resultats òptims però ha d'estudiar-se cada cas en particular. Sempre serà el Metge Especialista el que determinarà el nombre final de sessions després de realitzar a cada pacient un petit estudi de la pell del rostre. Una sola sessió pot aconseguir un efecte flash de bellesa en el rostre.
1 Pot combinar-se amb altres Tractaments?
Per descomptat. El Peeling PRX pot realitzar-se com a base per a augmentar els beneficis d'altres Tractaments. L'efecte dels dos Tractaments augmentarà exponencialment combinant-los.
1 Deixa marques en el rostre?
El Peeling PRX no deixa hematomes, ni marques però pot provocar un petit enrogiment en el rostre.
1 Té efectes secundaris?

El Peeling PRX no presenta efectes adversos importants. Després de la realització pot sentir-se la pell tirant però, alhora, suau i ferma. No és un Tractament recomanat en pells molt irritables, Dermatitis seborreica, erupcions cutànies en curs o embarassos i lactàncies.
1 Pot realitzar-se tan sols en el rostre?
No. El Peeling PRX és molt útil també en zones com el coll, l'escot i les mans.
1 Pot realitzar-se en qualsevol època de l'any?
El Tractament pot realitzar-se en qualsevol època de l'any ja que no és fotosensibilizant.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?