¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

PRP

El Plasma Ric en Plaquetes (PRP) o Bioestimulació Cutània és un excel·lent i nou Tractament de rejoveniment facial realitzat amb plasma ric en plaquetes propi que aconsegueix prevenir l’envelliment, afermar la pell i il·luminar el rostre.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Tractament

  • Anestèsia Tòpica

  • Revisions Post TractamentDetalls

Què és el Plasma Ric en Plaquetes?


El Plasma Ric en Plaquetes és una Tècnica que consisteix en l’aplicació de plasma ric en factors de creixement. Aquest Tractament té com a objectiu alentir el procés d’envelliment de la pell i pal·liar els seus efectes. Mitjançant el Tractament amb Bioestimulació la teva pell es veurà més ferma, lluminosa i saludable.

El plasma ric en factors de creixement s’obté a través de la centrifugació de la sang del propi pacient i una vegada extret i centrifugat s’aplica mitjançant infiltracions a les zones a tractar. Així s’estimula la producció de nou col·lagen, elastina i proteïnes essencials que proporcionen una sèrie de canvis en la pell com vitalitat, gruix, elasticitat i fermesa.

En Medicina Estètica s’utilitza contra envelliment facial, flaccidesa, arrugues, depressions cutànies, per a definir el marc facial, tractar cicatrius, etc.

L’efecte de la Bioestimulació cutània és progressiu, els resultats s’observaran una vegada passades 2 setmanes i el seu màxim efecte es visualitza al mes de la realització del Tractament que serà quan la pell lluirà més saludable i lluminosa. És recomanable realitzar el Tractament dues vegades l’any.

Zones d’aplicació

El Plasma Ric en Plaquetes està indicat per a millorar la pell de la regió facial i cervical, de l’escot i de les mans sobretot.

A Qui va Dirigit?


La Bioestimulació Cutània va dirigida a totes aquelles persones que vulguin prevenir l’envelliment de la pell i lluir una pell radiant i lluminosa.

Resultats

El Plasma Ric en Plaquetes aconsegueix produir nou col·lagen, elastina i proteïnes essencials aportant així lluminositat i fermesa a la pell de forma natural. A més, ajuda a prevenir l’envelliment prematur a la zona on s’aplica.

Preguntes freqüents

1 Quan veuré els resultats i quina durada tenen?
Els resultats s'observaran una vegada passades 2 o 3 setmanes i el seu màxim efecte es visualitza al mes.

És un Tractament molt segur ja que el material d'implant és la teva pròpia sang, per tant, no existeix risc al rebuig. Poden aparèixer petites picors o vermellors però desapareixeran en poc temps.
1 És un Tractament dolorós?
No és especialment dolorós, poden sentir-se tan sols petites molèsties, per això és recomanable l'aplicació d'una crema anestèsica.
1 Cada quant és recomanable realitzar aquest procés?
Depèn de l'estat de la pell de cadascú, habitualment, per a mantenir la pell amb una gran lluminositat, es recomana realitzar dues vegades a l'any.
1 Com és el Post Tractament, haig de seguir alguna cura especial?
Una vegada finalitzada la sessió el pacient podrà reincorporar-se a la seva vida habitual immediatament. No cal seguir cap cura especial.
1 A partir de quina edat pot realitzar-se aquest Tractament?
És un tractament recomanat a partir dels 30 anys, edat en la qual la pell comença a perdre el seu poder de regeneració i els signes d'envelliment comencen a deixar-se veure. Pot utilitzar-se abans com a Tractament preventiu.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?