¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Rinoplàstia

La Rinoplàstia o Cirurgia del nas, és el Tractament que modifica la grandària i la forma del nas. A més, pot corregir defectes congènits, traumatismes o problemes de respiració, oferint resultats molt naturals.

La nostra experiència en Rinoplàstia i el nostre reconegut Equip Mèdic ens permet oferir als nostres pacients els millors resultats amb la màxima seguretat.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta gratuïta sense compromís
  • Proves preoperatòries
  • Servei de quiròfan
  • Anestèsia
  • Fèrula o guix
  • Controls postoperatoris fins a l'alta

Detalls

Què és la Rinoplàstia?


La Rinoplàstia és un dels procediments quirúrgics més freqüents en Cirurgia Plàstica. El seu objectiu és millorar l’aspecte del nas, la seva proporcionalitat i l’harmonia del rostre buscant sempre la naturalitat.

A vegades, no es tracta tan sols d’una intervenció estètica, sinó que també s’intervé per a millorar la funció respiratòria i, en altres casos, es fan totes dues coses.

És una intervenció senzilla que té una durada de 60 i 180 minuts depenent de la Tècnica que s’utilitzi. Pot realitzar-se amb anestèsia general.

Procediment


La primera visita és el primer contacte amb el teu Cirurgià Plàstic. És un acte molt important que et permetrà conèixe’l i poder dipositar la teva confiança en ell. En l’exploració clínica examinarà l’estat del teu nas, forma, grandària i proporcionalitat respecte al rostre i les teves faccions, estat de l’envà nasal, pas de l’aire,… En determinats casos es sol·licitarà un TAC nasal.

En funció dels resultats, t’aconsellarà i explicarà quina és la Tècnica de Rinoplàstia més adequada per a tu, així com les expectatives i resultats que pots esperar de l’Operació.

Les Tècniques tancades de Rinoplàstia es realitzen mitjançant una lleu incisió a través dels orificis nasals. No deixen cicatriu visible i poden corregir el dors del nas, eliminar una part de l’os o corregir la forma i grandària de la punta (cartílags alars),…

Aquells pacients ja operats o que acudeixen amb traumatismes, requereixen de Tècniques obertes de Rinoplàstia per poder ampliar el camp d’acció. En aquests casos, es separen els orificis nasals mitjançant una incisió a la columel·la (pell que separa els dos orificis) per a poder revertir el nas.

Després de l’Operació es col·loca una fèrula sobre el dors del nas, per a immobilitzar l’os i mantenir la nova forma. A més, les primeres 24 hores col·loquem també un tap nasal amb la finalitat d’evitar el sagnat i estabilitzar-lo.

El nas, una vegada operat, no fa mal, pot produir-se una lleu sensació de mal de cap i alguna molèstia però amb els analgèsics receptats per el teu Cirurgià Plàstic desapareixen. La zona del voltant dels ulls pot inflar-se una mica els primers dies i poden aparèixer petits hematomes. Si es produeixen incisions són en zones que queden totalment amagades.

El resultat d’una Rinoplàstia és visible just després de la Cirurgia, no obstant, en retirar tots els embenatges, al cap de dues setmanes, és quan el pacient començarà a veure els resultats definitius, encara que els finals no seran fins al cap d’un any. La recuperació és molt ràpida, en dos o tres dies podràs incorporar-te a les teves obligacions laborals i seguir amb una vida normal.

Preguntes freqüents

1 Quan està indicada la Rinoplàstia?
- Actuar sobre l'angle que forma amb el front (nas hel·lènic).
- Modificar el dors del nas (gep).
- Reestructurar la punta, elevar-la, descendir-la o modificar la seva forma.
- Estrènyer els orificis nasals.
- Disminuir o augmentar la grandària del nas.
- Corregir defectes congènits o adquirits (accidents).
- Millorar i corregir desviacions.
- Millorar el pas de l'aire i la respiració.
1 Quina durada té una Rinoplàstia?
La Rinoplàstia té una durada de 60 a 180 minuts, segons la Tècnica. En casos complexos, sobretot Rinoplàsties Secundàries o Terciàries, la intervenció pot durar més temps.
1 Sentiré alguna cosa durant la Cirurgia?
La valoració preanestèsica és fonamental. Serveix per a preparar-te adequadament per a l'acte quirúrgic; amb el temps necessari per poder normalitzar qualsevol paràmetre alterat i evitar qualsevol complicació no prevista. El nivell actual de l'anestèsia és de màxima seguretat.

L'Anestesista estarà al teu costat durant i després de la Cirurgia perquè tot vagi bé. A les poques hores d'haver realitzat la intervenció, estaràs en condicions d'anar al teu domicili.
1 Com és la recuperació d'una Rinoplàstia?
Després de la intervenció, es col·loca una fèrula de material plàstic o guix sobre el dors del nas, per a immobilitzar l'os i mantenir la nova forma. Les primeres 24 hores col·loquem, a més, un tap nasal amb la finalitat d'evitar el sagnat i estabilitzar-lo.

El nas, una vegada operat, no fa mal. Podem tenir, les primeres 24 hores, una lleu sensació de mal de cap i alguna molèstia però que cedeix amb els analgèsics habituals.

La zona del voltant dels ulls pot inflar-se una mica els primers dies. Poden aparèixer hematomes i equimosis que trigaran uns 15-20 dies en desaparèixer.

A la setmana de la realització de la Rinoplàstia, traurem la fèrula i mantindrem un embenatge amb tires adhesives una setmana més.

El resultat d'una Rinoplàstia és visible ja des de la Cirurgia, no obstant, en retirar tots els embenatges, en dues setmanes, és quan començaràs a tenir total satisfacció dels resultats. Aquests es consolidaran, dia a dia, fins a completar-se totalment al cap d'un any.

La recuperació en una Rinoplàstia és molt ràpida. Realment és possible incorporar-te a les obligacions laborals molt aviat, 2 o 3 dies. No obstant, és recomanable esperar una setmana. Hauràs d'anar amb compte i no donar-te cap cop involuntari sobre el nas. Hauràs d'esperar almenys 4 setmanes per realitzar alguna activitat esportiva i sempre amb molta precaució.
1 Existeixen riscos en una Rinoplàstia?
La Rinoplàstia primària o secundària és una opció mèdica segura. Has de confiar sempre en un bon equip de Cirurgians Plàstics i intervenir-te en un quiròfan de primer nivell que tingui totes les instal·lacions mèdiques necessàries per a la teva integritat.

Els riscos són molt escassos, el teu Cirurgià t'informarà. Com t'hem comentat, la visita pre-anestèsica i la del Cirurgià són vitals per a la teva seguretat.

Les complicacions són estranyes en una Rinoplàstia, les més habituals són petits sagnats, infeccions... En cas de produir-se, es solucionen ràpidament.
1 Quants controls posteriors requereix una Rinoplàstia?
Fins passat un any de la Cirurgia no et donarem l'alta definitiva. Durant aquest temps i des de la intervenció, realitzarem cures i controls periòdics perquè l'evolució i els resultats siguin els previstos.

Abans i després

Todo lo debes saber sobre la Rinoplastia. ¡El Dr.Santos nos lo explica!

Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?