¡SOL·LICITA INFORMACIÓ!


Truca'ns

WhatsApp

Contacte

Toxina Botulínica

La Toxina Botulínica és el Tractament ideal per a acomiadar-se de les arrugues del front, l’entrecella i les potes de gall. Una Tècnica no quirúrgica molt eficaç que té una durada de tan sols 10 minuts.

El Botox és un procediment que produeix una relaxació temporal dels músculs que originen les arrugues d’expressió aconseguint un rejoveniment facial de forma eficaç, delicada i natural.

TOT INCLÒS

  • 1a consulta mèdica gratuïta sense compromís

  • Tractament
  • Anestesia Tòpica
  • Revisions Post Tractament

Detalls

Què és la Toxina Botulínica?


La Toxina Botulínica és una proteïna que s’utilitza en diferents àmbits de la Medicina des de fa més de 30 anys. En el camp de la Medicina Estètica, s’infiltra, mitjançant una agulla molt fina  i indolora, per a relaxar la musculatura de l’entrecella, potes de gall, front i nas. El seu objectiu es suavitzar les arrugues d’expressió i prevenir la formació de noves.

És un Tractament senzill, amb resultats que comencen a fer-se visibles als dos o tres dies i tenen una durada de fins a 6 mesos. Una vegada desapareix l’efecte pot tornar a infiltrar-se el producte.

A qui va dirigit?


És un Tractament de rejoveniment facial indicat a tots aquells pacients que busquin eliminar les arrugues d’expressió del front, potes de gall, entrecella i nas de forma eficaç.

Resultats

El rejoveniment facial amb una infiltració de Botox és evident, l’atenuació de les arrugues aconsegueix poder lluir bona cara i un aspecte més relaxat. L’efecte comença a observar-se tres dies després de la seva aplicació, aconseguint el seu màxim efecte als 7-10 dies.

Preguntes freqüents

1 És un Tractament dolorós?
Abans de la realització del Tractament aplicarem una crema anestèsica per a minimitzar les molèsties del procés.
1 Quan veuré els resultats?
Comença a veure's el seu efecte després de tres dies de la infiltració, encara que seran necessaris uns 7-10 dies perquè el Tractament faci totalment el seu efecte.
1 Puc incorporar-me a la meva feina immediatament després de realitzar-me el Tractament?
Per descomptat. La recuperació és immediata. Tan sols poden aparèixer petits hematomes i és recomanable no realitzar exercici físic en dos o tres dies.
1 És veritat que aconsegueix un efecte de rostre inexpressiu?
Aquest és un dels principals dubtes que es fa un pacient quan arriba a la Clínica interessat en el Botox. Preocupa molt la falta de naturalitat i expressivitat. És un Tractament totalment segur i si el realitzen Metges Especialistes el resultat és excel·lent. La pèrdua d'expressivitat amb el Botox tan sols pot relacionar-se amb l'ús excessiu o la mala praxi, per això és fonamental acudir a autèntics professionals amb una àmplia experiència.
1 Pot utilitzar-se el Botox per a l'excés de sudoració?
Per descomptat. Actualment el Botox també pot utilitzar-se per a l'excés de sudoració en axil·les, palmells de les mans i plantes dels peus. És molt bona alternativa a la Cirurgia.
1 És compatible amb l'Àcid Hialurònic?
Sí. Són dos Tractaments que tenen com a objectiu reduir els signes d'envelliment i poden complementar-se perfectament.
Open chat
Hola, ¿en qué podemos ayudarte?