TOP Tractaments de la Obesitat

 • Baló Intragàstric

  Balón Intragástrico

  Desprès de més de 25 anys d’ús, el baló instragàstric s’ha demostrat altament eficaç per a perdre pes i està especialment indicat per a pacients que presenten des d’un sobrepès fins a una obesitat del tipus II.

 • Mètode POSE

  Método POSE

  El POSE permet reduir la forma i la capacitat de l’estómac per via oral; sense incisions. L’objectiu és restringir la capacitat gàstrica per a que el pacient es senti saciat ingerint menys quantitat d’aliments.

 • Tub Gàstric

  Tubo Gástrico

  El Sleeve Gàstric és considerat com el primer esglaó de la cirurgia de l’obesitat. La cirurgia es basa en una reducció laparoscòpica de l’estómac. La seva gran avantatge és que no presenta seqüeles mal absortives.

 • Bypass Gàstric

  Bypass Gástrico

  El Bypass Gàstric està indicat per a obesitats mòrbides amb un IMC a partir de 40. És una tècnica quirúrgica restrictiva i de malabsorció que consisteix en una disminució de l’estómac i una derivació intestinal.

TOP Cirurgia Plàstica i Reparadora

 • Augment de Mames

  Aumento de Mamas

  Incrementa el volum dels pits. A Clínica Opción Médica només utilitzem pròtesis d’alta qualitat amb garantia de per vida. A més, comptem amb aparatologia específica per a prevenir les contractures capsulars.

 • Liposucció

  Blefaroplastia o Cirugía de Párpados

  Amb aquesta cirurgia és possible eliminar els cúmuls de greix localitzat en diferents zones del cos. Existeixen diferents tècniques com la Liposucció Ultrasònica, la Liposucció assistida per Làser o la Liposucció Aspirativa.

 • Rinoplàstia

  Rinoplastia o Cirugía de la Nariz

  El nas és una de les raons estètiques que causa més problemes d’autoestima. Mitjançant la Rinoplàstia corregim la forma i la mida del nas per a obtenir millor equilibri i harmonia facial amb la resta de faccions.

 • Abdominoplàstia

  Abdominoplastia

  L’Abdominoplàstia és la millor opció quirúrgica per a eliminar la flacciditat, l’excés de greix i corregir la distensió dels músculs a la zona abdominal. Els resultats? Un abdomen més pla, ferm i una silueta més fina.

Els Nostres Pacients Parlen

Mètode POSE

Laura Testimoni Mètode POSE

Laura

Desprès de perdre més de 35Kg amb el mètode POSE, la Laura és més feliç i està més segura d’ella mateixa.

Veure Vídeo

Rinoplàstia

paola testimonio

Paola

La Paola ens explica com ha guanyat seguretat en si mateixa gràcies a la Rinoplàstia.

Veure Vídeo

Tub Gàstric

Esperanza Testimonio Tubo Gástrico

Esperanza

L'Esperanza ens explica com ha perdut 49 Kg en 8 mesos amb el Tub Gàstric.

Veure Vídeo

Elevació de Mames

Georgina Testimoni Elevació de Mames

Georgina

La Gina relata com  ha recuperat la confiança gràcies a una Elevació de Mames amb pròtesis.

Veure Vídeo