Tria Opción Médica

Elíge Opción Médica Doctor Fernando SaengerClínica Opción Médica neix en 2010 de la mà del Dr. Fernando Saenger Ruiz, director i fundador de Clínica Londres, qui va liderar la seva expansió nacional fins la seva venda l'any 2009.

Amb aquest nou projecte el Dr. Saenger torna als seus origens per oferir el millor servei als pacients, recuperant els valors inicials de la marca basats en la professionalitat, la qualitat assistencial i el tracte humà i personal amb el paciente.

Avui, Clínica Opción Médica, s'ha convertit en un referent en el sector de la Cirurgia Plàstica i el Tractament de la Obesitat.

Com treballem?

Després d'anys d'experiència Clínica Opción Médica neix amb un model de treball pensat per i per al pacient, apostant sempre per el milor entorn clínic, incorporant l'aparatología i les tècniques més innovadores i el rigor mèdico que tant ens caracteritza.

El nostre equip està especialitzat en intervencions minimament invasives i en l'ús de les tècniques més avançades per procurar que el postoperatori sigui ràpid i còmode. Apostem així per la seguretat, una ràpida recuperació i la incorporació el més immediata possible a la vida quotidiana.

Donem especial rellevància al tracte humà, per això, el nostre equip t'acompayarà des de la primera visita fins al final del tractament, quan rebis l'alta mèdica. Per una major seguretat Clínica Opción Médica posa a la teva disposició un telèfon d'urgències 24 hores.

El nostre compromís es oferir en tot moment el millor servei i el nostre principal objectiu es fer realitat els desitjos dels nostres pacients aportant una medicina d'alta qualitat assistencial amb la millor relació qualitat-preu per aconseguir que qui ho desitgi pugui cumplir el seu somni juntament amb nosaltres.

Per què triar-nos?

Elige Opción Médica DoctoresA Clínica Opción Médica volvem ser la teva clínica de confiança:

  • Perque des del primer día seràs atès per un equip mèdic expert altament qualificat.
  • Perque disposem de les tècniques i tractaments més avançats i menys agresius.
  • Per les nostres instal·lacions segures, modernes i actuals amb quiròfans propis de primer nivell.
  • Perque trobaràs una qualitat humana immillorable.
  • Per la nostra honestedat y transparència.
  • Perque posem al teu abast la millor qualitat mèdica i assistencial; preus justos.
  • Perque a Clínica Opción Médica vetllem des del primer día per le teva salut, per la teva seguretat i la teva felicitat.

Què t'oferim?

A Clínica Opción Médica trobaràs la professionalitat i dedicació d'un dels millors equips mèdics a nivell nacional. Els nostre primer objetiu es sempre servir al pacient i millorar la seva qualitat de vida; tot això amb la honestedat i el rigor mèdic que tant ens caracteritza.

A més, a les nostres clíniques no tindràs que mirar la lletra petita.

0
0
0
s2sdefault